Νοκ άουτ για έναν μήνα στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μυστακίδης

Νέο πρόβλημα τραυματισμού και μάλιστα σοβαρό προέκυψε στον Παναθηναϊκό καθώς ο Γιάννης Μυστακίδης πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Ο νεαρός επιθετικός είχε κάποιες ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και διαπιστώθηκε ότι δεν έχει γίνει σωστή επούλωση στο σημείο που είχε κάνει πέρυσι το χειρουργείο του για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Ο γιατρός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λεβάκος ήρθε σε συνεννόηση με τον γιατρό του ΠΑΟΚ ο οποίος και θα του κάνει την αρθροσκόπηση.

Η επίσημη ενημέρωση του τριφυλλιού ανέφερε:

“Ο Γιάννης Μυστακίδης επανήρθε στην αγωνιστική δράση λίγο πριν το δανεισμό του στον Παναθηναϊκό μετά από πλαστική προσθίου χιαστού και συρραφή έσω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Μαγνητική τομογραφία που έγινε λόγω συνεχιζομένων συμπτωμάτων στην περιοχή του μηνίσκου, έδειξε ατελή επούλωση στο σημείο της ραφής.

Κατόπιν συνεννόησης του γιατρού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Λεβάκου με τον ομόλογό του του ΠΑΟΚ, Μανώλη Παπακώστα, ο παίκτης επιστρέφει αύριο στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε αρθροσκοπικό καθαρισμό του μηνίσκου το Σαββατοκύριακο”.

Ο Γκιγέρμο Μολίνς πήγε στο εξειδικευμένο αθλητιατρικό κέντρο του Μονάχου για προβλήματα του βουβώνα, όπου εξετάστηκε και του συστήθηκε συνέχεια της συντηρητικής αγωγής με τοπικές εγχύσεις και πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα επαναξιολογηθεί μετά από 2-3 εβδομάδες, ενώ σε περίπτωση υποτροπής των συμπτωμάτων μπορεί να παραστεί αναγκαία η χειρουργική επέμβαση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα