«Νομίζω πως θα παραμείνω στην Εθνική»

Η εικόνα της Εθνικής μας ομάδας στο μπαράζ με την Κροατία το βράδυ της Πέμπτης ήταν τραγική για πολλούς λόγους, ένας εκ των οποίων η ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας από τον Γερμανό προπονητή – πρωτάρης σε τέτοιου είδους ματς – αλλά και ο ανεκδιήγητος σχηματισμός εντός του γηπέδου.

Παρά τα δεδομένα σφάλματά του, όμως (τα οποία δεν παραδέχθηκε), θεωρεί πως θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ακόμη κι αν επέλθει αποκλεισμός και πως η ΕΠΟ δεν θα στραφεί σε άλλη λύση. Για να το δούμε αυτό.

«Θα επαναλάβω για πολλοστή φορά τα ίδια. Τα δυο γκολ στο Ζάγκρεμπ προήλθαν από αβίαστα λάθη. Θα προσπαθήσουμε να τα λύσουμε, ώστε να μην επαναληφθούν αύριο», ήταν η ατάκα του όταν ρωτήθηκε για το τι πήγε στραβά στην Κροατία, θέλοντας πάλι να τονίσει πως έγιναν ατομικά και όχι τακτικά λάθη. Παραδέχθηκε, ωστόσο, πως αυτή τη φορά θα αλλάξει σύστημα: «Οπωσδήποτε θα αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού. Δεδομένου του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα, πρέπει να το κάνουμε. Δεν μπορώ φυσικά να σας πω συγκεκριμένα πράγματα για το πλάνο μας, όμως είναι δεδομένο πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας. Εμείς έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Ως ομάδα έχουμε αμυντικούς προσανατολισμούς, αλλά έχουμε δείξει πως μπορούμε να είμαστε καλοί και στο επιθετικό κομμάτι. Θα αλλάξουμε και για την ομάδα αλλά και για τον κόσμο, για να αποδείξουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλά και στην επίθεση. Είναι δύσκολα αυτά τα παιχνίδια και πρέπει να παίξουμε καλά συνολικά για να τα καταφέρουμε».

Για τον Κώστα Μήτρογλου και τις επιλογές του στο ματς της Κυριακής στο Φάληρο είπε: «Ο Μήτρογλου είναι περίπου στην ίδια κατάσταση με τον Τοροσίδη, έρχεται από τραυματισμό. Είναι όμως πολύ καλός ποδοσφαιριστής και θα δούμε αν αύριο μπορεί να αγωνιστεί και να μας βοηθήσει να σκοράρουμε. Κάποιοι παίκτες θα είναι καινούργιοι, αλλά δεν μπορώ να σας πω συγκεκριμένο αριθμό, ούτε πρόσωπα. Πιστεύω πως θα είναι ο Μανωλάς με τον Τοροσίδη, θα δούμε ως αύριο και θα το αποφασίσουμε Μ μπορούμε να περιμένουμε πως αύριο θα αλλάξει η κατάσταση και θα μπορέσουμε να ανατρέψουμε το 4-1».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα