Ντιέγκο Κόστα: «Εγώ αποφασίζω, όχι ο Μουρίνιο…»

Κόντρα δεν υπάρχει. Αν όμως συνεχιστούν οι «καυτές» ατάκες, τότε δεν αποκλείεται να προκύψει διαφωνία και μάλιστα έντονη. Ο Ντιέγκο Κόστα αναφέρθηκε και πάλι στο μείζον ζήτημα της κλήσης του στην Εθνική Ισπανίας, λέγοντας πως εκείνος αποφασίζει και όχι ο προπονητής του στην Τσέλσι, Ζοσέ Μουρίνιο…

Μία σπίθα είναι αρκετή για να… ανάψει τον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος, προς το παρόν, δεν δείχνει διάθεση να ανεβάσει τους τόνους. Και δεν νομίζουμε πως θα το κάνει, τουλάχιστον για όσο διάστημα ο Ντιέγκο Κόστα σκοράρει κατά… ριπάς στις αντίπαλες εστίες και «ξελασπώνει» την ομάδα του ιδιόρρυθμου κόουτς.

Ωστόσο, οι δηλώσεις του Βραζιλιάνου, με ισπανικό διαβατήριο, αναφορικά με το θέμα που προέκυψε πριν λίγες μέρες με την κλήση του στην Εθνική Ισπανίας, γίνονται ολοένα και πιο εριστικές. Ο επιθετικός της Τσέλσι επανήλθε, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν θέλω να είμαι στη μέση, μεταξύ Τσέλσι και Ισπανίας. Ο Μουρίνιο δεν μου είπε το παραμικρό. Χρειάζεται να το επαναλάβω αρκετές φορές, αλλά εγώ είμαι αυτός που αποφασίζει αν βρίσκομαι σε καλή κατάσταση και το πώς νιώθω. Εδώ έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή, της ομάδας και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, τους το λέω. Αν είμαι εδώ και είμαι τραυματίας, δεν θα παίξω, για να μην γίνω χειρότερα. Είμαι έτοιμος να παίξω. Είχα κάποια προβλήματα, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Έχω παίξει ήδη τρία παιχνίδια μέσα στη βδομάδα και ο Ντελ Μπόσκε ξέρει ότι κουβαλάω κάποια προβληματάκια, αλλά θα τα ξεπεράσω πλήρως στη διάρκεια της εβδομάδας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα