Ντι Μαρία: «Έμεινα για χάρη του Ρονάλντο»

Το γυαλί είχε ραγίσει από πέρυσι. Φέτος το καλοκαίρι, απλά έσπασε και δεν γινόταν να ξανακολλήσει, με αποτέλεσμα ο Άνχελ Ντι Μαρία να αποτελέσει παρελθόν από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τη «βασίλισσα» της Ισπανίας, αποκαλύπτοντας πως πέρυσι το καλοκαίρι έμεινε στην ομάδα της Μαδρίτης για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι διατηρώ εξαιρετικές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το περασμένο καλοκαίρι παρέμεινα στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τον ευχαριστήσω. Έφυγα από τη Ρεάλ στην καταλληλότερη στιγμή, μετά την κατάκτηση του Champions League και του κυπέλλου. Αισθάνομαι μεγάλη ευγνωμοσύνη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία κάλυψε τις απαιτήσεις της Ρεάλ και με ενέταξε στο δυναμικό της. Όμως δεν αισθάνομαι κάποια έξτρα πίεση, από το γεγονός ότι είμαι ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής στην Premier League. Είναι ένα πρωτάθλημα που απαιτεί περισσότερη φυσική κατάσταση και δύναμη, σε σύγκριση με το ισπανικό. Ο Φαν Γκάαλ μου είπε ότι πρέπει να προσαρμοστώ το συντομότερο δυνατό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα