Ντομπρασίνοβιτς: «Δεν ρώτησα καν για λεφτά»

Καμία αμφιβολία για το ορθό της απόφασής του να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη δεν έχει ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, όπως γνωστοποίησε στις πρώτες του δηλώσεις.

Ο νέος τεχνικός των «κίτρινων», μίλησε στα ΜΜΕ πριν από την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα και αναφέρθηκε στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη που τον έφερε στην ομάδα, αλλά και στην προπονητική του φιλοσοφία.

Τα σημαντικότερα μέρη της συνέντευξης του Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς:

Για την επικοινωνία του με τον Καλαϊτζίδη: «Δεν το σκέφτηκα καν. Δεν ρώτησα καν για το οικονομικό ή οτιδήποτε άλλο. Είπα αμέσως το «ναι» κι έκλεισα εισιτήριο για Θεσσαλονίκη. Ο Άρης είναι ένα τεράστιο μέγεθος και θα δεχόμουν ακόμη κι αν αγωνιζόταν στην 5η κατηγορία. Αισθάνομαι απίστευτα τυχερός για την ευκαιρία που μου δίνεται».

Για τη γνωριμία του με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη κι αν έπαιξε ρόλο στην απόφασή του: «Το σημαντικότερο. Τον ξέρω, τον εμπιστεύομαι, γνωρίζω ότι είναι τελειομανής και εκτιμώ πολύ τις γνώσεις του. Όταν ήρθε πέρυσι στη Σαλαμίνα δεν υπήρχε τίποτα και σε λίγους μήνες έπαιζε ποδόσφαιρο που το ζήλευε όλη η Κύπρος. Ξέρω ότι είναι απαιτητικός, αλλά και τι ζητά».

Για το αν νιώθει άγχος: «Και ως ποδοσφαιριστής μού άρεσε πάντα να λειτουργώ υπό πίεση. Ξέρω τι με περιμένει, σε ποια ομάδα έρχομαι, αλλά μου αρέσει η πρόκληση. Και να σου πω την αλήθεια, καλύτερα που ο κόσμος έχει μικρότερες προσδοκίες από μένα. Το βλέπω σαν πρόκληση να τους διαψεύσω. Πιστεύω ότι απαντήσεις δίνεις μόνο με τη δουλειά σου».

Για την προπονητική του φιλοσοφία: «Κατ’ αρχήν μου αρέσει και μένα το 4-4-2 και δεν προτίθεμαι να το αλλάξω. Μου αρέσει η ομάδα να πιέζει, κάτι που προϋποθέτει καλή φυσική κατάσταση, να κυκλοφορεί την μπάλα, να ψάχνει συνεργασίες. Θέλω συν τω χρόνω ο κόσμος να ευχαριστιέται με αυτό που βλέπει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα