Ντοπάρουν με ναρκωτικά τζιχαντιστές δολοφόνους!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΑΠΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ…

Για όποιους πίστευαν ότι τα χέρια των εξτρεμιστών τρομοκρατών μαχητών του Ισλαμικού Κράτους οπλίζονταν μόνο από την τυφλή πίστη τους, μία αποκάλυψη του Ιρακινού στρατηγού και διοικητή των στρατιωτικών επιχειρήσεων στο Τιγκρίς, Αμπντούλ Αμίρ αλ-Ζαϊντί, βάζει μάλλον τα πράγματα στην… ορθολογιστική τους διάσταση.

«Έχουμε επιβεβαιωμένες πληροφορίες» δήλωσε χθες Δευτέρα ο στρατηγός αλ-Ζαϊντί σε τοπικό ΜΜΕ του Ιράκ «ότι οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους αναγκάζουν τους μαχητές τους να κάνουν χρήση συγκεκριμένων ναρκωτικών ουσιών, ώστε να εθιστούν και να τους έχουν έτσι υπό τον έλεγχό τους για να τους σπρώξουν μετά στην άβυσσο του θανάτου».

Ο αλ-Ζαϊντί εξήγησε, μάλιστα, ότι αν η αποστολή του τζιχαντιστή αφορά βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας, τότε ο ισλαμιστής καμικάζι λαμβάνει τριπλή δόση ναρκωτικών!

Ο Ιρακινός στρατηγός πρόσθεσε ότι η πλειοψηφία των μαχητών του ISIS που έχουν σκοτωθεί στις τελευταίες μάχες στο ανατολικό και κεντρικό Ιράκ έχει βρεθεί με ποσότητα ναρκωτικών στην κατοχή τους. Ακόμη αποκάλυψε πως έχουν βρεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στα διάφορα κρησφύγετα τους στις απελευθερωμένες πόλεις.

(Με στοιχεία από το protothema.gr)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα