Ντουγρού για τιμωρία από την UEFA ο Παναθηναϊκός

“Η ομάδα βαδίζει, δυστυχώς, ολοταχώς αρχικά προς την απαγόρευση μεταγραφών και στη συνέχεια απαγόρευση συμμετοχής στην Ευρώπη”…

Τα λόγια αυτά ανήκουν στον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα LiveSport και εξήγησε πως έτσι όπως έχουν τα πράγματα ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την UEFA.

Αναφέρθηκε λεπτομερώς στο πως πρέπει να πορευτεί αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ:

“Αυτή τη στιγμή φαντάζει απίστευτα δύσκολο να γίνουν μετεγγραφές το Γενάρη. Είναι πολύ δύσκολο να λες σε ποδοσφαιριστές να έρθουν στην ομάδα γιατί η εικόνα του Παναθηναϊκού στην ευρωπαϊκή αγορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχει αμαυρωθεί. Αυτό που προέχει είναι να μειωθεί το μπάτζετ. Από τα 11 μπορεί να πέσει και στα 5 εκατ. ευρώ. Με τα υπάρχοντα δεδομένα κοιτάζεις την επιβίωση. Δεν είναι από τα καλύτερα ασημικά κανείς παίκτης άνω των 30 ετών. Ο Ροντρίγκο όμως είναι. Δεν θέλεις να χάσεις γιατί δεν μπορείς να καλύψεις το κενό του. Και ένα εξαιρετικό παιδί που στέκεται μαζί μας. Θα γίνει προσπάθεια πάντως να μην πουληθούν και οι τρεις (Μολέδο, Κουρμπέλης, Βιγιαφάνιες”.

Όσον αφορά στον Μαρίνο Ουζουνίδη, δήλωσε πως έχει φιλότιμο, πως δεν έχει σκεφτεί ακόμη να φύγει, αλλά ότι κάθε μέρα φυσάει και ξεφυσάει και πως αν “αδειάσει”, τότε ένα πρωί ξαφνικά θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα