“Ντου” κουκουλοφόρων στην εταιρεία διαχείρισης οφειλών του Ορ. Τσακαλώτου

Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων σε εταιρεία κόκκινων δανείων, η οποία όπως φέρεται έχει μέτοχο τον εξάδελφο του υπουργού οικονομικών, Ορέστη Τσακαλώτο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίπου πέντε άτομα εισήλθαν στο κτίριο και έσπασαν τις τζαμαρίες και υπολογιστές στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Qualco, επί της Οδού Αγίου Κωνσταντίνου στο εμπορικό κέντρο Αίθριο στο Μαρούσι.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η εν λόγω εταιρεία προσφάτως ανέλαβε τους απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ σε διαγωνισμό.

«Ποια είναι η Qualco»

Η συγκεκριμένη εταιρεία είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες στην Ελλάδα ενώ ειδικεύετε στην διαχείριση οφειλών. Πριν λίγες ημέρες, η Qualco «ανέλαβε» το «καθάρισμα» για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ενώ ανακοινώθηκε το προφίλ της από την ΔΕΗ :

Είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και σήμερα εξυπηρετεί πάνω από 70 πελάτες σε περισσότερες από 15 χώρες, με παρουσία στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Κύπρο και τη Βραζιλία. Η Qualco παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για τη διαχείριση χαρτοφυλακίων ληξιπρόθεσμων οφειλών χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνολογίες που η ίδια έχει αναπτύξει, όπως το λογισμικό διαχείρισης οφειλών QCollections, το σύστημα QLoans, και τη μηχανή ανάλυσης δεδομένων και πρόβλεψης (data-driven predictive analytics) D3E. Σε καθημερινή βάση, πάνω από 170 δισ. ευρώ ληξιπρόθεσμων οφειλών στην Ευρώπη υποβάλλονται σε επεξεργασία στα συστήματα της Qualco, περιλαμβανομένων 100 δισ. ευρώ συστημικών τραπεζών στην Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια δήλωση από τον υπουργό οικονομικών, ούτε από τους κυβερνητικούς εκπροσώπους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα