«Ντροπή που δόθηκε παράταση»

Ακόμα και ο πιο ήπιων τόνων Φρανκ Ριμπερί «ξεσπάθωσε» ενόψει της βράβευσης της «Χρυσής Μπάλας» κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη γερμανική «Bild».

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος άσος χαρακτήρισε ντροπιαστική κίνηση της FIFA να δώσει παράταση στην προθεσμία καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

«Νομίζω ότι είναι πρώτη φορά στην ιστορία που θεσμού που δίνεται παράταση στην προθεσμία. Για μένα αυτό είναι ντροπή και είναι ένα μειονέκτημα. Δεν φοβάμαι πάντως τις ψηφοφορίες και παραμένω ήρεμος!», τόνισε ο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου και αναφέρθηκε και στον άμεσο ανταγωνιστή του για το βραβείο, Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δεν έχω μιλήσει με τον Ρονάλντο, ούτε με άλλους συναδέλφους μου για εκείνον. Γιατί να το κάνω. Για μένα δεν έχει σημασία αν έρθει ή όχι. Για μένα είναι τιμή να σταθώ δίπλα σε άλλους εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, για αυτό θεωρώ πως είναι φυσικό να έρθει στη Ζυρίχη».

Πέρα από τα θέματα που αφορούν τη «Χρυσή Μπάλα», ο 30χρονος αποκάλυψε για τις οδηγίες που του έχει δώσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ο Πεπ μίλησε μαζί μου για τον Μέσι και το παιχνίδι του, μου έδωσε την ελευθερία να κάνω ό,τι θέλω και να κινούμαι σε όλους τους χώρους γηπέδου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα