“Ντροπή σας ανίκανοι κυβερνητικοί διαχειριστές”

Μύδρους κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο προσφυγικό εξαπέλυσε ο Στάθης Παναγούλης. Ο ανεξάρτητος βουλευτής, με ανάρτησή του στο Facebook , χαρακτήρισε “ανίκανους διαχειριστές” τους κυβρνώντες  ενώ μεταξύ άλλων τονίζει ότι ”η κυβέρνηση παρακολουθεί απαθής την τραγωδία των προσφύγων και ευτυχώς το φιλότιμο και η περηφάνεια ορισμένων πολιτών τιμούν την ελληνική φιλοξενία”.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Παναγούλη:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ..
Απαθής η Κυβέρνηση παρακολουθεί την τραγωδία των προσφύγων στη χώρα μας. Αποτέλεσμα της δραματικής κατάστασης των κατατρεγμένων συνανθρώπων μας, είναι οι ανίκανοι κυβερνητικοί διαχειριστές , αυτής της κρίσης. Τοποθετήθηκαν σε πόστα ανθρωπιστικής βοήθειας, άνθρωποι , που είναι ανίδεοι, ανεύθυνοι και μάλλον αναίσθητοι , στο δράμα που συντελείται στα λασπόνερα της Ειδομένης, στις τρώγλες του Πειραιά και στα νησιά μας.

” Ανθρωποι ποντίκια ” δηλαδή πρόσφυγες και μετανάστες αργοπεθαίνουν στη χώρα μας και δυστυχώς αφήνουν παγερά αδιάφορους τους διαχειριστές του προσφυγικού θέματος. ΄Εστω κι αυτή την στερνή στιγμή , ας μεριμνήσει η Κυβέρνηση , να τοποθετηθούν καταλύματα για ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στην Ειδομένη , στον Πειραιά και στα νησιά μας, ώστε να καλύπτονται οι καθημερινές τους ανάγκες όπως ο αξιοπρεπής ύπνος τους, η καθαριότητα, η θέρμανση και φυσικά η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ευτυχώς το φιλότιμο και η περηφάνεια ορισμένων πολιτών, τιμούν την Ελληνική φιλοξενία.-

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα