Ντόρα σε Ραχήλ: Κοριτσάκι μου, δεν μπορείς να λες βλακείες…

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Ραχήλ Μακρή και του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε με δηλώσεις της η Ντόρα Μπακογιάννη. Η  υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στη Α’ Αθηνών,  μιλώντας στο ραδιόφωνο του  ΣΚΑΪ, είπε χαρακτηριστικά  ότι «δεν είναι δυνατόν το 2015 να βγαίνει η άλλη και να λέει θα τυπώσει χρήμα. Δεν υπάρχει κανείς στο ΣΥΡΙΖΑ να της πει: ‘κοριτσάκι μου δεν μπορεί να πληρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κάθε βλακεία’»;  Μάλιστα, η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι “θα πρέπει η κ. Μακρή να αποσυρθεί ή να ζητήσει συγγνώμη”.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ: «Η κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για τη φορολογία είναι γεγονός. Έρχεται ο κ. Τσακαλώτος και λέει ότι θα φορολογήσουμε με 50%. Πρέπει να μας πει αναλυτικά τι εννοεί».

Αναφερόμενη στο έργο της ΝΔ, είπε: «Η ΝΔ κράτησε την Ελλάδα όρθια στο ευρώ. Έχουμε συμμάχους στην Ευρώπη για να προχωρήσουμε.  Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ προχωράει με ένα «θα» χωρίς συγκεκριμένες δεσμεύσεις. Όλα αυτά είναι πολύ αόριστα» υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη, σημειώνοντας ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ κρίνεται στα 2,5 χρόνια και όχι στα 4 που πρέπει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα