Ξέμεινε από βενζίνη ΑΕΚ και ήττα 2-0 στην Τρίπολη

ΔΙΚΑΙΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ

Ο Αστέρας έπαιξε δυνατά και σκληρά σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν άφησε την ΑΕΚ να πατήσει καν στην περιοχή του και εκμεταλλευόμενος την κούραση και τις απουσίες της Ένωσης νίκησε δίκαια 2-0, μην αφήνοντας την φιλοξενούμενη ομάδα να ξεφύγει στη βαθμολογία.

Οι Αρκάδες εμφανώς βελτιωμένοι με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο τους άνοιξαν το σκορ στο λεπτό που δέχεται διαρκώς η ΑΕΚ γκολ στα τελευταία ματς, στο 47′, όταν ο Βινίσιους δεν φέρθηκε όσο ρωμαλέα θα έπρεπε σε μία διεκδίκηση της μπάλας από τον Δουβίκα! Ο νεαρός του Αστέρα κέρδισε την κόντρα και σέντραρε, για να διώξει ο Τσιντώτας, αλλά όχι μακριά, στο σημείο που βρισκόταν ο Μουνάφο για να κάνει το 1-0. Ο Χιμένεθ έβαλε Λιβάγια και Λάζαρο στο ματς, αλλά δεν έγινε τίποτα, η ΑΕΚ στην Τρίπολη κατέβηκε ανεφοδιασμένη από δυνάμεις και το ματς δεν “γυρνούσε” ποτέ. Στο 81′ ο Μανιάς σε μία κόντρα με την “κιτρινόμαυρη” άμυνα εκτεθειμένη έκανε και το 2-0 για να ολοκληρωθεί κάπου εκεί το παιχνίδι.

Σε γενικές γραμμές η εμφάνιση της ΑΕΚ ήταν επιεικώς τραγική, αλλά μάλλον αναμενόμενη μετά από τόσα σερί ματς σε ένταση όπου ο Χιμένεθ δεν έκανε μεγάλο ροτέισον, ενώ την Πέμπτη μέχρι τα μεσάνυχτα έπαιζε παιχνίδι για το Europa Leegue. Μετά το τέλος του ματς ο Μανόλο Χιμένεθ δήλωσε ντροπιασμένος για την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά μάλλον έδωσε έμφαση στο “ανικανοποίητο” για να το μεταδώσει στους παίκτες του και να “φορτιστούν” ψυχολογικά εν’ όψει της συνέχειας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Τσουκαλάς, Μουνάφο, Μαντίντα (90’ Τόνσο), Ισνάλντο (79’ Τσιλιανίδης), Καλτσάς, Δουβίκας (74’ Μανιάς)

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Γιαννούτσος, Βινίσιους (55’ Λιβάγια), Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μπακασέτας (63’ Λάζαρος), Μάνταλος, Αραούχο (70’ Τρίστανσον)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα