«Ξέρουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Η διαδικασία των play off ξεκινά την Τετάρτη (30/4) και βρίσκει τον Ατρόμητο έτοιμο, από κάθε άποψη, να διεκδικήσει ακόμη και την έξοδό του στο Champions League, όπως δήλωσε ο προπονητής του, Γιώργος Παράσχος…

«Θα ήταν το τέλειο για μας αν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε αυτό που λέτε. Ξέρουμε ότι μετά την κατάκτηση του κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και το εξασφαλισμένο καλό εισιτήριο στο Champions League, θα γίνει μάχη για το Champions League. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, είναι συνεχόμενα, μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς και κάρτες ώστε να αντέξουμε τα έξι παιχνίδια στα play off. Αρχίζοντας από τον Παναθηναϊκό, τον βρίσκουμε σε πάρα πολύ καλή ψυχολογία μετά την κατάκτηση του κυπέλλου. Επειδή όμως λίγο πολύ ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο παιχνιδιού του, ενώ και στα δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα δεν μας κέρδισε, νομίζω ότι με αυτό το όπλο θα πάμε την Τετάρτη στο παιχνίδι.

Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα ξεκινήσει επιθετικά και στο δικό μας παιχνίδι. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού και του σκορ, από εκεί και πέρα διαφοροποιείται, δεν παίζει με δύο επιθετικούς, παίζει με καθαρό 4-3-3, αλλά θα δούμε τί θα αντιμετωπίσουμε και μες το παιχνίδι ώστε να ξέρουμε ανάλογα με το πως παίζει ο αντίπαλος το πως θα προσαρμοστούμε απέναντι στον αντίπαλο.

Θα μιλήσω για την δική μου ομάδα. Δεν είναι μόνο του προπονητή. Όλα τα παιδιά κάνανε μια τρομερή προσπάθεια και δεν είναι μόνο ο προπονητής, είναι κι ένα επιτελείο πίσω από μένα το οποίο έχει τεράστια συμμετοχή στην εικόνα του Ατρόμητου. Δεν είναι καλό να μονοπωλεί μια καλή πορεία ένας προπονητής μόνος του. Είναι πολλοί αποδέκτες.

Είναι η πρώτη χρονιά που ασχολείται επαγγελματικά ο κύριος Αναστασίου κι αυτό που κατάφερε είναι αξιέπαινο. Το να κατακτήσεις το κύπελλο, να έχεις αυτή την εικόνα στην ομάδα σου, πάει να πει ότι αυτός ο προπονητής έχει απεριόριστο μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι θα προσέξουν ιδιαίτερα τις άμυνές τους κι οι δύο ομάδες ώστε να μην δεχτούν γκολ, γιατί όταν δέχεσαι γκολ διαφοροποιείς και τον τρόπο παιχνιδιού σου ενώ και ψυχολογικά είσαι πάρα πολύ άσχημα. Εμείς πρέπει να προσέξουμε πολύ τα στημένα, αν δείτε και τα τρία γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΠΑΟΚ προήλθαν από στημένες μπάλες. Είναι πάρα πολύ καλοί εκεί. Έχουμε εντοπίσει και θετικά και αρνητικά στοιχεία του αντιπάλου τα οποία πιστεύω να τα εκμεταλλευτούμε.

Ο Μπεργκ φαίνεται ότι το γκολ το έχει πάρα πολύ εύκολο. Σκόραρε στο πρώτο παιχνίδι το δικό μας, στο δεύτερο έμεινε στο μηδέν, πιστεύω να τον κρατήσουμε πάλι εκεί πέρα. Θα είναι κι αυτό ένα από τα κλειδιά της αναμέτρησης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα