Ξέσπασε σε κλάματα: Οι πρώτες δηλώσεις της Ευριδίκης Βαλαβάνη (βίντεο)

Από τη στιγμή που άκουσε ότι εκείνη είναι που αποχωρεί από το Survivor, ξεκίνησε να κλαίει. Αγκάλιασε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, του ζήτησε συγγνώμη, εξομολογήθηκε ότι όλο αυτό που έζησε ήταν μια εμπειρία ζωής. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη δεν μπόρεσε να κρύψει τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Τεσσεράμιση μήνες τώρα, το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που να έχεις είναι μία αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, πραγματικά είναι πολύ σκληρό αλλά, από την άλλη είναι κάτι το οποίο σε μαθαίνει για την ζωή.Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, από την άλλη όμως μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα στο Survivor και ήταν αναμενόμενο ότι θα φύγω! Κλείνω την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια. Πλέον το Survivor είναι μία ανδρική υπόθεση Είμαι πολύ ικανοποιημένη και τυχερή που το έζησα. Θα το λέω συνέχεια. Πραγματικά φεύγω γεμάτη» δήλωσε λίγο μετά την αποχώρησή της.

Η Ευρυδίκη λίγο μετά την αποχώρησή της μας μιλάει για την εμπειρία της από το #SurvivorGr αλλά και τα συναισθήματα που έχει φεύγοντας από το παιχνίδι! 😮😮

Posted by Survivor Greece on Dienstag, 27. Juni 2017

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα