Ξέφραγο αμπέλι η ΕΠΟ

Απίθανα πράγματα το πρωί της Πέμπτης, 13/10, στα γραφεία της ΕΠΟ! Τρία μέλη της Ομοσπονδίας Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας επισκέφτηκαν το Πάρκο Γουδή για να διατελέσουν το έργο για το οποίο υφίσταται η Ομοσπονδία, δηλαδή να ορίσουν διαιτητές για την έβδομη αγωνιστική της Super League, καθώς μετά από απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, η σημερινή διοίκηση έχει κηρυχτεί έκπτωτη.

Οι κύριοι Καραμάνης, Σπανέας και Καρκοβίρης, όμως, βρήκαν το μπελά τους, καθώς στην είσοδο των γραφείων υπήρχαν άνδρες που εμπόδισαν την δίοδό τους, προφανώς με έσωθεν εντολή. Η σημερινή ΕΠΟ και η σημερινή ΚΕΔ παραμένουν στη ζωή. Φυτοζωούν, μετρούν ώρες, αλλά είναι ακόμη εκεί, πατώντας πάνω στην απόφαση της FIFA που θα ακυρώσει το Διαιτητικό Δικαστήριο. Μα και να την ακυρώσει, πάλι νέα διοίκηση θα οριστεί κύριοι.

Οι τρεις άνδρες όχι μόνο δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στα γραφεία, αλλά είδαν και τον έκπτωτο πρόεδρο κύριο Γκιρτζίκη να μπαίνει κανονικά, λες και η ΕΠΟ παραμένει το τσαρδί του. Ο κύριος Καραμάνης δήλωσε μετά το συμβάν: «Όπως γνωρίζετε από χθες η ΕΠΟ έπαψε να υπάρχει με απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου. Δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ΚΕΔ, ούτε τίποτα. Εμείς εκτιμώντας ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην κίνηση αυτή.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα από 2-3 ανθρώπους. Ο ένας ήταν ευγενικός, ο άλλος ήταν νταής. Ήταν μέλη της ασφάλειας της ΕΠΟ. Έτσι μας είπαν και μετά άρχισαν τα σπρωξίδια και τις απειλές».

Ο Γιώργος Σπανέας μίλησε στο ραδιόφωνο του Arena FM και εξιστόρησε τα συμβάντα: «Υπάρχει κενό εξουσίας στην ΕΠΟ. Όρισε κανονικά διαιτητές χθες και πήγαμε να τους πούμε ότι αυτό δεν μπορεί να ισχύει. Με υπόδειξη του κυρίου Σωμαρακάκη δεν ήθελε να μας δεχτεί. Εμφανίστηκε ένας ευτραφής κύριος με μπυροκοιλιά, προσπάθησε να προπηλακίσει τον ταμία, απώθησε τον κύριο Καραμάνη για να μην μπούμε μέσα. Αυτά έγιναν μέσα στα γραφεία της ομοσπονδίας. Του είπα να είναι πιο προσεχτικός, αφού όλοι σηκώθηκαν και με χαιρέτησαν, αποκλείεται να μπήκα με εχθρικές προθέσεις. Μας συνέστησαν να μιλήσουμε με τον κύριο Παυσανία. Ποιος Παυσανίας; Ο Παυσανίας ήταν. Δεν είναι. Έπαψαν να υφίστανται αυτοί.

Δε δέχτηκα να μιλήσω με τον υπάλληλο Παυσανία. Αφού ήταν εκεί ο Σαραϊδάρης; Ήρθε ο κύριος Γκιρτζίκης, ο έκπτωτος, πέρασε κανονικά από τον κύριο με την μπυροκοιλιά. Ήρθαν και οι καφέδες. Εγώ που είμαι εκλεγμένος από 33 ενώσεις δεν μου επέτρεψαν να μπω μέσα.  Η ΕΠΟ επέλεγε κατά το δοκούν και έκαναν ότι τους άρεσε. Κακώς χρησιμοποιούν και τα στυλό της ΕΠΟ. Έπρεπε να μας ακούσουν και μετά να πράξουν ότι έπρεπε.

Πρέπει να αναλογιστούμε τι κάναμε το ποδόσφαιρο. Εγώ δεν ακούγομαι ούτε στις κασέτες, ούτε πουθενά αλλού. 15 χρόνια παλεύω να φύγει αυτό το θέμα με τα γιουσουφάκια γύρω από τη διαιτησία.

Όσες κινήσεις είναι να κάνουμε θα τις κάνουμε. Το θέμα είναι τι θα κάνουν οι επενδυτές. Θέλουμε να δούμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα