Ξανά στην κορυφή η Νάπολι, 1-0 τη ΣΠΑΛ

H Νάπολι πήρε τη νίκη 1-0 κόντρα στη ΣΠΑΛ, στο «Σαν Πάολο» και επέστρεψε στην κορυφή της Serie A, ένα βαθμό πάνω από τη Γιουβέντους που νωρίτερα είχε επικρατήσει 0-1 εκτός έδρας της Τορίνο. Το μοναδικό γκολ που έκρινε και την αναμέτρηση σημείωσε ο Άλαν μόλις στο 6’, με τους «παρτενοπέι» να χάνουν πολλές ευκαιρίες στη συνέχεια για να πετύχουν και άλλα γκολ, αλλά το 1-0 να μην αλλάζει.

Στα άλλα δύο παιχνίδια που διεξάγονταν την ίδια ώρα στη Serie Α, «μίλησαν» επίσης οι έδρες. Η Μπολόνια επικράτησε 2-1 της Σασσουόλο και «καθάρισε» με την παραμονή, αφού βρέθηκε στο +13 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12’ με τον Πόλι και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 38’ με τον Μπαμπακάρ. Τη νίκη στη Μπολόνια χάρισε ο Πούλγκαρ στο 88’, με τη Σασσουόλο να έχει μείνει με δέκα παίκτες στην προηγούμενη φάση, με αποβολή του Γκολντανίγκα.

Η ουραγός Μπενεβέντο πήρε τη νίκη 3-2 εντός έδρας απέναντι στην Κροτόνε, όμως οι 11 βαθμοί που τη χωρίζουν από τη σωτηρία δείχνουν πολλοί για να καλυφθούν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11’ με τον Κροκιάτα, με τους γηπεδούχους να γυρίζουν το ματς με Σάντρο (37’) και Βιόλα (65’). Η Κροτόνε ισοφάρισε σε 2-2 με τον Μπενάλι στο 73’, για να χαρίσει τη νίκη στη Μπενεβέντο ο Ντιαμπατέ στο 89’.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα