Ξεθάρεψε ο Μπεργκ, ΠΑΟ για σεντόνι!

Οι πράσινοι νίκησαν 2-0 τον Ατρόμητο και είναι το απόλυτο φαβορί για το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο όπου η συντριπτική του κατοχή δεν έφτανε για να πετύχει κάποιο γκολ, ο Παναθηναϊκός έγινε πιο αποτελεσματικός στην επανάληψη και νίκησε 2-0 τον Ατρόμητο για τη δεύτερη αγωνιστική των Play Off. Με αυτό το αποτέλεσμα και την ισοπαλία στην  Τούμπα, ο ΠΑΟ είναι το απόλυτο φαβορί για το εισιτήριο των προκριματικών του Champions League.

Το γκολ που «ξεκλείδωσε» την άμυνα του Ατρόμητου σημείωσε στο 61’ ο συνήθης ύποπτος Μπεργκ –που όταν είναι υγιείς η αποτελεσματικότητά του είναι αξιοθαύμαστη– μετά από εκπληκτική προσπάθεια του Νίνη, ενώ ο ίδιος έκανε και το 2-0 στο 67’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυρία.

ΠΑΟ: Στιλ, Σίλντεφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Κουτρουμπής (78’ Λαγός), Ζέκα, Ατζαγκούν, Νίνης, Κλωναρίδης (46’ Μπεργκ), Καρέλης (65’ Μαυρίας).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Κούρος, Κατσουράνης (78’ Μπάλλας), Μαρσελίνιο (51’ Καραμάνος), Δημούτσος (57’ Ούμπιντες), Ναπολεόνι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα