Ξεκάθαρα προσωπικός ο πόλεμος ανακοινώσεων ΑΕΚ, ΟΣΦΠ

Λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού δεν έχει σταματημό.

Το παιχνίδι έχει “χοντρύνει” για τα καλά και πλέον οι ανακοινώσεις δεν αφορούν τις ομάδες, αλλά είναι προσωπικά χτυπήματα των Βαγγέλη Μαρινάκη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Πρώτη έβγαλε ανακοίνωση-διαμαρτυρία η ΠΑΕ ΑΕΚ για τον ορισμό των βοηθών του τελικού, που έριξε μομφή στην ΕΠΟ και σπόντα για τον ορισμό προσώπων που επισκέπτονται ως εκλεκτοί καλεσμένοι τις σουίτες του «Καραϊσκάκης». Απάντησε ο Ολυμπιακός, παίρνοντας το μέρος της ΕΠΟ, ρίχνοντας βολές κατά του Σταύρου Κοντονή, χαρακτηρίζοντας παράνομη τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ και «αόρατο» τον ιδιοκτήτη της.

Απάντησε η ΑΕΚ λέγοντας πως κανείς από την διοίκηση δεν παρουσιάζεται στα Α.Τ. (όπως προφανώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης), για να απαντήσουν οι «ερυθρόλευκοι» ότι τρόφιμος φυλακών έχει υπάρξει στο παρελθόν ο «ιδιοκτήτης» της ΑΕΚ που αγόρασε τον ΟΠΑΠ ζημιώνοντας το δημόσιο! Αμέσως, η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ ανταπάντησε πως στη φυλακή βρίσκεται πρώην στενός συνεργάτης του Μαρινάκη, ο Αιμίλιος Κοτσώνης με πρόταση εισαγγελέα για ισόβια κάθειρξη, ενώ ολοκλήρωσε με την εξής χαρακτηριστική φράση: «Αυτό που όλοι περιμένουμε είναι και την απόφαση της δικαιοσύνης για την ποδοσφαιρική εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση δεν θα αργήσει, όσο κι αν προσπαθούν παράξενα κυκλώματα να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη. Μην έχετε την ψευδαίσθηση ότι δεν τα γνωρίζουμε. Τα πάντα γνωρίζουμε και θα επανέλθουμε λίαν συντόμως με νέα στοιχεία».

Η είδηση, λοιπόν, είναι ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ γνωρίζει για «κυκλώματα» που προσπαθούν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη στην απόφασή της για την υπόθεση της ποδοσφαιρικής εγκληματικής οργάνωσης και ότι γνωρίζει στοιχεία περί τούτου! Οι ανακοινώσεις ίσως έχουν και συνέχεια…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα