Ξεκίνησε η ανακαίνιση του «Απόστολος Νικολαΐδης»

Εδώ και κάποιες ώρες τα έργα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», όπως είχε προαναγγείλει και ο Γιάννης Αλαφούζος, έχουν ξεκινήσει. Εργάτες βρίσκονται εντός και εκτός γηπέδου και προχωρούν στο πρώτο στάδιο των εργασιών, το οποίο δεν απαιτεί οικοδομική άδεια και τα έξοδα καλύπτονται από τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Στην πραγματικότητα, το πρώτο στάδιο περιλαμβάνει τις σουίτες, τις αλλαγές των καθισμάτων, τα προστατευτικά πλέξι γκλας, την αναμόρφωση κάποιων αιθουσών, των κυλικείων και των αποχωρητηρίων και της εξωτερικής όψης του γηπέδου. Τα έργα θα παύσουν τον Αύγουστο και θα συνεχιστούν το Σεπτέμβρη με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί το Νοέμβρη. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟ θα υποχρεωθεί να παίξει τουλάχιστον 6-7 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ (ευρωπαϊκά και εγχώρια).

Τα έργα αυτά δεν είναι τα… βαρβάτα, για τα οποία πρέπει να εγκριθεί η οικοδομική άδεια και να ρευστοποιηθεί και το ποσό που θα διαθέσει η Περιφέρεια Αττικής, ωστόσο είναι μία αρχή και φυσικά υπάρχει αισιοδοξία στην ΠΑΕ πως δεν θα δημιουργηθούν προβλήματα (δηλαδή προσφυγές κατοίκων της περιοχής).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα