Ξεκαλάκης: «Οι προοδευτικοί πολίτες έστειλαν μήνυμα ενότητας»

Προπομπό για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού χαρακτήρισε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης την απίστευτη -όπως είπε- «συμμετοχή των προοδευτικών πολιτών» στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής του νέου ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς.

Μιλώντας στον ρ/σ του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Ξεκαλάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «ανοιχτήκαμε στην κοινωνία, συμβάλλαμε στο να σπάσει το τείχος της περιχαράκωσης. Πιστεύω ότι τόσο καιρό υπήρχε μια μεγάλη ανάγκη από πάρα πολλούς προοδευτικούς πολίτες, οι οποίοι βρίσκονταν σε μια φάση πολιτικής αγρανάπαυσης και απείχαν, είτε είχαν τοποθετηθεί σε άλλες πολιτικές δυνάμεις να δουν το χώρο πάλι ενωμένο και μακριά από ηγεμονισμούς να μπορέσει να προχωρήσει η παράταξή μας σφυρηλατώντας την ενότητα όπου τόσο είχε ανάγκη».

«Έστειλαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα οι προοδευτικοί πολίτες , ότι θέλουν το χώρο ενωμένο και αυτό οφείλουμε όλοι να το αφουγκραστούμε και να λειτουργήσουμε κατά ανάλογο τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ξεκαλάκης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα