Ξεκινάει στην Αθήνα η γιορτή του “καλού ποτού”

Έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες γευσιγνωσίας και μία ενδιαφέρουσα περιπλάνηση στον κόσμο του εκλεκτού και εκλεπτυσμένου ξεκινά στην Αθήνα το Athens Fine Drinking.

Για 4 ημέρες, από τις 18 έως τις 21 Μαΐου,η καρδιά της πόλης «χτυπάει» στο ιστορικό κτίριο του Παλαιού Χρηματιστηρίου στη Σοφοκλέους. Εκεί το Athens Fine Drinking ανοίγει τις πόρτες του για να φιλοξενήσει στο Παλαιό Χρηματιστήριο, 8 pop-up bars που θα σερβίρουν εξαιρετικά ποτά και μοναδικές δημιουργίες κορυφαίων bartenders από 32 σπουδαία bars της πόλης, τα οποία θα εναλλάσσονται καθημερινά στο χώρο, προσφέροντας fine drinking εμπειρίες στους επισκέπτες του.

Παράλληλα, στο χώρο του Μικρού Χρηματιστηρίου (Πεσμαζόγλου 1, 18.00 – 23:00), κορυφαίοι Έλληνες bartenders – νικητές του World Class των προηγούμενων ετών και brand ambassadors των premium spirits, γίνονται ξεναγοί στο μοναδικό κόσμο του fine drinking μέσα από exclusive mentoring sessions, για όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά πίσω από την premium τέχνη των «Perfect Serves».

Η μεγάλη γιορτή δεν σταματάει όμως εδώ! Τα 32 εκλεκτά bars που συμμετέχουν στο Athens Fine Drinking καλούν τους Αθηναίους να τα επισκεφθούμε και μέχρι τις 27 Μαΐου, να δοκιμάσουν τα μοναδικά premium ποτά που θα προσφέρουν γι’ αυτό το διάστημα οι εκλεκτοί bartenders της πόλης.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείτε να «πάρετε μια γεύση» του αριστουργηματικού χώρου του Παλαιού Χρηματιστηρίου και να δείτε πρώτοι το τι θα ακολουθήσει τις τέσσερις ημέρες στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα