«Ξεσπάθωσε» ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ευκαιρία να… κράξει βρήκε ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, μόλις αποκαλύφθηκε το σκάνδαλό της FIFA σε συνδυασμό με την αστυνομική επιχείρηση.

Ο πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου και νυν… επικριτής του Μπλάτερ και των εφαρμογών του, τόνισε σε δηλώσεις του πως είχε δίκιο όλα αυτά τα χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να ειρωνευτεί και τον Πλατινί, χαρακτηρίζοντάς τον… «Γάλλο», δηλαδή άνθρωπο που πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:

«Ο κόσμος έλεγε πως είμαι τρελός. Το FBI, όμως, αποκάλυψε την αλήθεια. H FIFA εισπράττει σχεδόν 1.5 δις. την στιγμή που υπάρχουν παίκτες που δεν παίρνουν πάνω από 150 δολάρια. Σήμερα δεν υπάρχει καν ποδόσφαιρο, ούτε και διαφάνεια. Μόνο ψέματα στους ανθρώπους και ένα σόου για να εκλεχθεί εκ νέου ο Μπλάτερ. Τώρα θα δούμε όμως αν θα καταφέρει να επανεκλεγεί έπειτα από όλα αυτά που έγιναν. Πού ήταν ο Μπλάτερ όταν γινόντουσαν όλα αυτά; Οι Αμερικανοί έκαναν αξιοσημείωτη δουλειά και τώρα οι ένοχοι πρέπει να μας εξηγήσουν τι συμβαίνει».

Οι καλοί πρέπει να μείνουν στις θέσεις τους. Εγώ θα ασχοληθώ προσωπικά με τους κακούς της υπόθεσης. Πιστεύω ότι τα χρήματα αυτά θα έπρεπε να δοθούν ώστε να φτιαχτεί ένα προπονητικό κέντρο για τα παιδιά της Αφρικής».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα