Ξεσπαθώνει ο Ντένης Παπαγεωργίου

Πριν από μερικές ημέρες η Λίντσεϊ Λόχαν διεμήνυσε μέσω του Αλέξη Κούγια, πως ήταν αποφασισμένη να διεκδικήσει όλα τα χρήματα που της ανήκουν από τη διαχείριση του κλαμπ “LOHAN” της Αθήνας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Έθνος της Κυριακής, ο Ντένης Παπαγεωργίου θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Αναφορικά με δημοσιεύματα, ανακοινώσεις και δελτία Τύπου που αναμεταδόθηκαν από τα ΜΚΜΕ σχετικά με τη «διαμάχη» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Lindsay Lohan και την εταιρεία που διαχειρίζεται το Club Lohan οφείλω να τονίσω κάποια πράγματα για την αποκατάσταση της αλήθειας, πάντοτε με σεβασμό στο πρόσωπο της Lohan.

Όσον αφορά τις οικονομικές απαιτήσεις πρέπει να σας πω το εξής: Εκείνη δεν συμμετέχει στο management της επιχείρησης που ασκώ αποκλειστικά εγώ. Στο συμβόλαιο που υπογράψαμε μαζί το Σεπτέμβρη του 2016 αναφέρεται πως πρέπει να της αποδίδουμε το 5% επί των καθαρών κερδών του club στην Αθήνα. Μάλιστα, στα εγκαίνια της δώσαμε το ποσό των 10.000 ευρώ και της ζητήσαμε να μας υποδείξει επισήμως το πρόσωπο που θα την εκπροσωπεί στην Αθήνα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως οι οικονομικές εκκρεμότητες δημιουργήθηκαν από ένα: “ταξίδι της στην Ελλάδα, όταν ζήτησε να της δώσουμε μετρητά. Η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς capital controls και οι συναλλαγές δεν γίνονται με αυτόν τον τρόπο”.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα