Ξεψύχησε η 18χρονη Ειρήνη από την Πετρούπολη

Τίτλοι τέλους με τον πιο τραγικό τρόπο για τη 18χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη, την οποία έκαψε ζωντανή ο ίδιος της ο πατέρας.

Η άτυχη Ειρήνη, που εδώ και πέντε 24ωρα έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, τελικά δεν κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή στο «Θριάσιο Νοσοκομείο». Ο 55χρονος πατέρας νοσηλεύεται τραυματισμένος αλλά όχι σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο ΚΑΤ. Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις των γιατρών του νοσοκομείου. O 55χρονος είχε προσπαθήσει να στραγγαλίσει την κόρη του και στη συνέχεια επιχείρησε να την κάψει ζωντανή. Ο δράστης έβαλε τέσσερις εστίες φωτιάς με μαγειρικό λάδι στο σαλόνι του διαμερίσματος στην Πετρούπολη.

Με την έρευνα να βρίσκεται σε εξέλιξη, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η νεαρή κοπέλα να ήταν αναίσθητη όταν ο 55χρονος επιχείρησε να την κάψει.

Να σημειώσουμε ότι ο 55χρονος άνδρας, που είναι ψυχικά διαταραγμένο άτομο, είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική. Όπως αποκαλύπτεται εκκρεμούσαν σε βάρος του καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα