Ξυλοκοπήθηκε άγρια Τούρκος σχεδιαστής μόδας στο αεροδρόμιο Κωνσταντινούπολης (φωτο)

Οι αγριότητες του Ρετέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν έχουν τέλος αφού Τούρκος μόδιστρος ξυλοκοπήθηκε άγρια από πολίτες στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινιούπολης, την ώρα που κατέβαινε από τη σκάλα του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο σχεδιαστής μόδας Μπαρμπορός Σανσάλ Σανσάλ χτυπήθηκε από μια ομάδα συνεπιβατών του που τον περίμεναν στην πίστα να κατέβει για να του «δώσουν ένα μάθημα».

Barbaros Şansal İstanbul'a getirildi. Uçaktan indirildiği sırada yumrukların hedefi oldu.

Posted by Karnaval on Montag, 2. Januar 2017

Γιατί όμως ήταν έξαλλοι όλοι αυτοί με τον Σανσάλ;

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Σανσάλ βρισκόταν στα κατεχόμενα. Ανέβασε στα social media video όπου έλεγε πως λόγω καταπίεσης, στα κατεχόμενα η αλλαγή του χρόνου δεν γιορτάστηκε και γι’ αυτό εκείνος επέλεξε να περάσει στην ελεύθερη Κύπρο και συγκεκριμένα τη Λευκωσία για να πιεί και να γιορτάσει.

«Αυτή την ώρα είμαι στην βόρεια Κύπρο και ο νέος χρόνος έχει μπει λόγω της καταπίεσης που υπήρξε. Στην Κυπριακή Δημοκρατία θα μπει ο νέος χρόνος σε μια ώρα. Σε λίγο θα πάω στη Λευκωσία και θα γιορτάσω κι εκεί. Εσείς συνεχίστε να γιορτάζετε μέσα σε τόση βρωμιά, ντροπή και αθλιότητα. Πνίξου στο σκ@@ά σου Τουρκία» ήταν το μήνυμα του Σανσάλ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα