Ξόρκισε τα… φαντάσματα

Μία ακόμα απόδειξη πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο έδωσε και μάλιστα με ιδιαίτερα πειστικό τρόπο ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αστάνα, δείχνοντας ότι όσο ο χρόνος κυλά τόσο πλησιάζει στο επίπεδο απόλυτης ετοιμότητας.

Αυτή τη φορά οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν το ίδιο άστοχοι, όπως στο προηγούμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους, ξόρκισαν το… φάντασμα του ΑΠΟΕΛ και έφτασαν σε άνετη νίκη, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος πήγαν το ματς σε πιο γρήγορο τέμπο, γνωρίζοντας ότι εκεί υπερτερούσαν αρκετά των πρωτοπόρων του Καζακστάν και το καθάρισαν από το πρώτο ημίχρονο, κάνοντας μάλιστα στην επανάληψη συντήρηση δυνάμεων για το μεγάλο αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Με τρίτη στη σειρά νίκη σε διάστημα 8 ημερών ο Ολυμπιακός θα κλείσει ιδανικά μία τριάδα πολύ σημαντικών αναμετρήσεων, ενώ ταυτόχρονα θα παραμείνει μόνος πρώτος στη φετινή Σούπερ Λιγκ στέλνοντας προς πάσα κατεύθυνση το μήνυμα πως η… δυναστεία τίτλων του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έχει συνέχεια.

Το κρίσιμο σημείο για τον Πάουλο Μπέντο θα είναι να διαχειριστεί σωστά τη φυσιολογική κόπωση ορισμένων παικτών που αγωνίστηκαν και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ώστε οι ερυθρόλευκοι να μη χάσουν σε ταχύτητα και έκρηξη, στοιχεία απαραίτητα για να πάρουν και το αυριανό ντέρμπι.

Το πιο ευχάριστο από όλα για τον Πάουλο Μπέντο είναι ότι για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν μπορεί να υπολογίζει στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που απαρτίζουν το ρόστερ. Ο  Ντε Λα Μπέγια που έλειψε από τα δύο προηγούμενα λόγω τραυματισμού θα είναι ετοιμοπόλεμος, όπως και οι Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης για τους οποίους υπήρχε ανησυχία μετά το ματς με την Αστάνα, στη διάρκεια του οποίου αποκόμισαν μικροτραυματισμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα