Οι απίστευτοι διάλογοι στη δίκη Σπυροπούλου-Λιάγκα

Διάλογοι ασύλληπτου κάλλους εξελίχτηκαν το πρωί της Πέμπτης στην αίθουσα του δικαστηρίου που έγινε η εκδίκαση της αγωγής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου κατά του Γιώργου Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη.

Η παρουσιάστρια στράφηκε νομικά εναντίον τους, όταν ο παρουσιαστής και η πανελίστρια της εκπομπής το «Πρωινό», πατώντας πάνω σε μία δήλωση της Ντέμπυς Γκολεμά κατά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μίλησαν με τα χειρότερα για εκείνη, αλλά και για τον τρόπο που ανέβηκε γρήγορα στον χώρο της τηλεόρασης. Αν και η ενάγουσα είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά για να λύσουν τις διαφορές τους εξωδικαστικά, αυτό δεν επετεύχθη, αφού τα λόγια τους δεν ήταν ικανά να πείσουν την θιγμένη παρουσιάστρια να κάνει πίσω. Η συνέχεια δόθηκε στις δικαστικές αίθουσες το πρωί της Πέμπτης, και όσοι ήταν παρόντες κάνουν λόγο για απίστευτους διαλόγους. Η Πρόεδρος δείχνοντας να έχει μελετήσει καλά την υπόθεση, και έχοντας πλήρη γνώση γύρω από το lifestyle, έκανε καίριες ερωτήσεις, που σε πολλούς gossipάδες «έβαλαν» τα γυαλιά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, οι σπαρταριστοί διάλογοι που ακούστηκαν ήταν οι εξής:

Ενδεικτική ήταν  η ερώτηση της Προέδρου προς τον μάρτυρα (από την πλευρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου), γενικό διευθυντή του Alpha, Κωνσταντίνο Σούσουλα:

Πρόεδρος: Πόσο χρόνο χρειάζεται για να γίνει κάποιος παρουσιαστής; Φαντάζομαι δεν γίνεται αμέσως, ξεκινάει από χαμηλά.

Μάρτυρας: Αυτό δεν μπορεί να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι ένα με τρία χρόνια, μπορεί να είναι και 15!

Πρόεδρος: Μπορεί και ποτέ!

Μάρτυρας: Η Μαριόν Κοτιγιάρ ξαφνικά έγινε διάσημη από μια ταινία και τα προηγούμενα χρόνια δεν την ήξερε κανείς! Άλλο παράδειγμα, τα παιδιά του World Party. Τα είδα σε τέσσερα επεισόδια στην ΕΤ3 και τους δώσαμε εκπομπή.

Πρόεδρος: Είναι διαφορετικό τηλεοπτικό προϊόν αυτό στο οποίο αναφέρεστε. Τις ξέρω τις εκπομπές. Παρακολουθώ.

 

Tους συνεργάτες της από το «Πρωινό» κλήθηκε να στηρίξει η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία έκανε λόγο για μια εκπομπή χαλαρή, τονίζοντας πως τα σχόλια των παρουσιαστών βασίστηκαν σε ρεπορτάζ: «Πριν κάποιες μέρες είχε κάνει η Ντέπυ Γκολεμά μια ανάρτηση περιγράφοντας ένα γεγονός για έναν σωματοφύλακα. Εμείς κάναμε αναπαραγωγή. (…) Το θέμα των απολύσεων σερνόταν για αρκετό καιρό. Είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν σειρά δημοσιευμάτων για απομακρύνσεις από την εκπομπή. Γνωρίζω για απομάκρυνση έξι ατόμων. Ήταν αρχισυντάκτες. Δεν αλλάζουν κάθε τρεις εβδομάδες! Εγώ είμαι τέσσερα χρόνια. Στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορούσε ότι δεν είχαν καλή συνεργασία. Σε μια σεζόν δεν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από μια εκπομπή. (…) Επιπλέον, ο παρουσιαστής έχει άμεσο λόγο στον αρχισυντάκτη του. Είναι ο άνθρωπος που έχει στο αυτί του. Αν ο Λιάγκας και η Σκορδά εισηγηθούν ότι δεν τους κάνω, θα φύγω», εξήγησε χαρακτηριστικά.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που ασχολήθηκε με το παρασκήνιο της δίκης, είχε επικοινωνία και με τον δικηγόρο της Σάσας Σταμάτη και του Γιώργου Λιάγκα, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος  δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Διεξήχθη η δίκη σε ένα νομικά πολιτισμένο περιβάλλον. Η πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε την δικονομική δυνατότητα και στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές να αναπτύξουν τους ισχυρισμούς τους και ο κύριος Γιώργος Λιάγκας και η κα Σάσα Σταμάτη υποστήριξαν ότι ποτέ δεν έθιξαν ούτε αποπειράθηκαν να θίξουν την τιμή και την υπόληψη της κα Σπυροπούλου».

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να βγει τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα