Οι αποφάσεις της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν κατέθεσε το απαιτούμενο παράβολο προκειμένου να στηρίξει την έφεση που είχε καταθέσει εναντίον της απόφασης της Super League, με αποτέλεσμα να απορριφθεί από την Επιτροπή Εφέσεων.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπής:
«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.
1. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ κατά της από 2-3-2015 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της SUPER LEAGUE.

2. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΑΟ ΚΑΣΣΙΟΠΗ κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, κατά του κύρους του αγώνα της 11-1-2015 και της υπ΄ αριθμ. 50/20-1-2015 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE.
3. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, την έφεση του σωματείου ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ κατά του υπ΄ αριθμ. πρωτ. 5497/6-2-2015 εγγράφου της ΕΠΟ.

4. Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την έφεση του ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ, ποδοσφαιριστή του σωματείου ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΣ, κατά της υπ΄αριθμ. 59/19-2-2015 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει κατ΄ ουσίαν την υπόθεση. Δέχεται ότι ο ποδοσφαιριστής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ διέπραξε το αδίκημα του άρθρου 10 παρ. 1 α του Π.Κ της ΕΠΟ (ανάρμοστη συμπεριφορά) και επιβάλλει σ΄ αυτόν ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή είκοσι (20) ευρώ.

5. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ κατά της υπ΄αριθμ. 78/3-2-2015 απόφασης της ΠΕ/SUPER LEAGUE.
6. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείου ΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΑΓΩΤΙΝΩΝ κατά της υπ΄αριθμ. 15/17-12-2015 απόφασης της ΠΕ/EΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ και του σωματείου ΑΟ ΑΡΗΣ ΜΕΣΗΣ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα