Οι γεμάτες υπονοούμενα αναρτήσεις στο Facebook του μοντέλου που συνελήφθη

Ένα πέπλο μυστηρίου έχει απλωθεί γύρω από τη ζωή της Ειρήνης (Ίρις) Μελισσαροπούλου που συνελήφθη στην Κίνα έχοντας μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης πάνω της.

Οι γονείς της εξομολογούνται ότι γνώριζαν ότι η κόρη τους είχε πάει στην Καλαμάτα για σπουδές της, σε φίλους της είχε πει ότι ζει στην Αθήνα όπου βγάζει καλά χρήματα ως μοντέλο, ενώ σύμφωνα με κάποιους είπε βρει τη δουλειά μέσω μίας αγγελίας που υποσχόταν φτηνά ταξίδια στον κόσμο, με μόλις 13 ευρώ.

Με τους δικούς της να κάνουν λόγο για συγκεκριμένο κύκλωμα που εξαπατούσε νεαρά κορίτσια, δίνοντας τους την ευκαιρία να ταξιδεύουν σε όλο τον πλανήτη και να τα μετατρέπουν σε βαποράκια, η 19χρονη από τη Μυτιλήνη τον τελευταίο καιρό δεν έκρυβε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook τη διάθεσή της να αλλάξει τη ζωή της και να βγει από τη μιζέρια. Στα τελευταία της status από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε στην Αντίς Αμπέμπα, έγραφε χαρακτηριστικά:

«Life is short #enjoy_it. Επιλέγω να είμαι ευτυχισμένος. Όχι γιατί όλα γύρω μου είναι καλά, αρχίδια είναι. Επιλέγω την ευτυχία γιατί η ζωή διάολε είναι πολύ μικρή για να χωρέσει τη μιζέρια».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα