Eurovision ώρα μηδέν: Το κιτς σε όλο του το μεγαλείο (εικόνες+βίντεο)

Από όλα είχε ο χθεσινοβραδινός Α’ Ημιτελικός που έδωσε σε κάποιες χώρες το «εισιτήριο» της πρόκρισης στη μεγάλη βραδιά του τελικού της Eurovision 2017 που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο. Λαμπερές εμφανίσεις, μοναδικά τραγούδια, παρουσιάσεις υπερπαραγωγή, αλλά και πολλές κιτς ενδυμασίες.

Το κατάμεστο κόσμου στάδιο του Κιέβου είχε την ευκαιρία να απολαύσει τις υποψήφιες χώρες, που όλες προσπάθησαν να δώσουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους, άσχετα αν κάποιες δεν τα κατάφεραν.

Η Demy και το «This is love» της κατάφεραν να προκριθούν περίτρανα, αφού τόσο το τραγούδι, όσο και η στιλιστική εμφάνιση της τραγουδίστριας, που έλαμψε στη σκηνή με ένα αέρινο και σέξι φόρεμα, αλλά και τα εντυπωσιακά σκηνικά του Φωκά Ευαγγελινού, κατάφεραν να κερδίσουν τους φανς του μουσικού διαγωνισμού. Ευχάριστα ήταν τα νέα και για την Κύπρο μας που επίσης πέρασε στον μεγάλο τελικό όπως αντίστοιχα η Μολδαβία, το Αζερμπαϊτζάν, η Σουηδία, η Πορτογαλία, η Πολωνία, η Αρμενία, η Αυστραλία, και το Βέλγιο.

Φυσικά από μία τόσο λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα στιλιστικά ευτράπελα που άγγιξαν τα όρια κιτς, κάτι που δεν είναι πρωτόγνωρο στον θεσμό της Eurovision, αφού στο παρελθόν έχουμε δει και πολύ χειρότερες εμφανίσεις.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα του κιτς ήταν η εμφάνιση του Slavko Kalezic για το Μαυροβούνι, που μετά την είσοδό του στη σκηνή με μία φούστα, στη συνέχεια έδωσε ρεσιτάλ κουνήματος της κοτσίδας του.

Το λαμέ είχε την τιμητική του για την Tσεχία, με την ερμηνεύτριά τους Μartina Marta να αποδεικνύει πως είναι μεγάλη θαυμάστρια του Γιάννη Φλωρινιώτη. Τι να πει όμως κανείς για την τραγουδίστρια της Λετονίας, Agnese Rakovska, που έγινε η επιτομή του funky κιτς, ενώ οι νύφες και οι γαμπροί έκλεψαν την παράσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα