Οι πρωτιές της εβδομάδας

Το τελευταίο διάστημα γίνονται συνεχώς αλλαγές στα προγράμματα, είτε μείωση της ώρας προβολής λόγω «χαμηλών πτήσεων», όπως και αλλαγές και αποχωρήσεις στα πρόσωπα που συμμετέχουν σε αυτά.

Σαρωτικός ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης και οι τηλεθεατές τον αντάμειψαν με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Το «Αλ Τσαντίρι» στον Alpha άφησε πίσω του όλα τα προγράμματα που «έπαιξαν» απέναντί του. Συγκεκριμένα, έκανε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 42,1%, ενώ στο δυναμικό κοινό 15-44 ο μέσος όρος της εκπομπής ήταν 40,6%. Το «Μάνα Χ Ουρανού» έκανε στα γενικά 10,9% και στο νεανικό κοινό 13,7%, «Οι συμμαθητές» 13,6% στα σύνολα και 16,1% στο νεανικό κοινό. Η «Δικαίωση» 18,2 % και στο δυναμικό κοινό 16,3%, ενώ οι «Τρίχες» 7,7% και 9,3%.

Υψηλά στην κατάταξη του πίνακα της Nielsen συνεχίζει να βρίσκεται για άλλη μία βδομάδα η εκπομπή «Πάμε Πακέτο». Οι τηλεθεατές είναι πιστοί στο ραντεβού τους με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία στο γενικό σύνολο συγκέντρωσε 34,8% και κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο το 44,5%. Ενώ στο νεανικό κοινό, η εκπομπή έκανε 21,3% και άγγιξε σε τέταρτο το 26,3%.

Το «Πρωινό» βρέθηκε έκανε 29% στο γενικό σύνολο και έφτασε το 35% μεταξύ 11:00 – 11:30. Ενώ το «Mega με μία» σημείωσε 22,8% και δεν ξεπέρασε το 25%. Στο δυναμικό κοινό το «Πρωινό» έκανε 22,5% και ο Μάρκος Σεφερλής 21%. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παραμένουν πρώτοι στο σύνολο, ενώ καθημερινά στα νεανικά κοινά δίνουν μάχη για την πρωτιά.

Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης επιστράτευσαν για ακόμα μια φορά το χιούμορ τους αλλά και τα ανορθόδοξα της καθημερινότητας και σχολίασαν με τον δικό τους πρωτότυπο τρόπο τα όσα συμβαίνουν! Οι τηλεθεατές ανταποκρίθηκαν στο ραντεβού τους και οι «Ράδιο Αρβύλα» μπήκαν με το δεξί στις τηλεοπτικές αναμετρήσεις, μιας και το 31,3% του συνόλου συντονίστηκε στον ΑΝΤ1 για να δει την επιστροφή τους. Στο δυναμικό κοινό οι μετρήσεις της Nielsen για το κανάλι του Αμαρουσίου έδειξαν 37,5% με τα μηχανάκια να χτυπάνε κόκκινο 23:30-23:44 και να φτάνουν στο 43%.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα