Οι πρόσφατες αποβολές που «λύγισαν» Ελληνίδα ηθοποιό

Μεγάλες δυσκολίες αντιμετωπίζουν για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού. Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο αν και προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να χαρίσουν ένα αδερφάκι στην κόρη του Μαρία Ροζάρια, δεν τα έχουν καταφέρουν λόγω των ατυχιών που έχει στις εγκυμοσύνες της.

«Τα τελευταία δυο χρόνια προσπαθούμε και θέλουμε να αποκτήσουμε ακόμα ένα παιδάκι. Δεν έρχονται όμως τα πράγματα πάντα όπως τα θέλουμε. Δυστυχώς έζησα κάποιες ατυχείς εγκυμοσύνες που με έριξαν ψυχολογικά. Η τελευταία, μάλιστα, ήταν και πολύ πρόσφατη, οπότε δεν μου είναι εύκολο να πως ότι ξεκινάω ξανά μια προσπάθεια. Δεν είμαι ούτε ψυχικά ούτε σωματικά έτοιμη» δήλωσε στο περιοδικό People η ηθοποιός-παρουσιάστρια.

«Τώρα είμαι καλά. Στο λέω ανοιχτά γιατί τώρα το έχω ξεπεράσει και μπορώ να το διαχειριστώ. Εύχομαι ολόψυχα να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας αλλά κι αν δε γίνει, όλα καλά. Έχω μια πολύ όμορφη και αγαπημένη οικογένεια και δε θέλω να είμαι αγνώμων. Χαρήκαμε τόσο πολύ όταν μάθαμε την πρώτη φορά ότι είμαι έγκυος που μετά από λίγο καιρό της το είπαμε. Κάναμε όμως μεγάλο λάθος. Η Μαρία τότε ήταν 4,5-5 χρονών και καταλάβαινε τα πάντα. Οπότε όταν τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα προγραμματίζαμε έπρεπε να της πούμε και πάλι την αλήθεια. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ευτυχώς όμως είναι ένα πολύ καλό και ώριμο παιδί και μετά από πολύωρες συζητήσεις, φαίνεται πως κατανόησε την κατάσταση, της λύθηκαν οι απορίες και έφυγαν τα σύννεφα που πιθανόν υπήρχαν στο μυαλό και στην καρδιά της», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα