Οι πρώτες δηλώσεις των Argo μετά τον αποκλεισμό τους από τη Γιουροβίζιον

Πάρα πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις είχε κλείσει για την επόμενη μέρα του ημιτελικού, το γραφείο τύπου της ΕΡΤ για τους Argo , περιμένοντας ότι θα κατάφερναν να περάσουν στο τελικό.  Το πρωινό της Τετάρτης το μέλος της ελληνικής επιτροπής Λάμπρος Κωνσταντάρας που βγήκε καλεσμένος στο Happy Day, αποκάλυψε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή πώς δεν ήταν η μόνη εκπομπή που τελικά ακύρωσε το ελληνικό συγκρότημα αφού ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ούτε την αναμενόμενη συνέντευξη τύπου στην ΕΡΤ δεν παραχώρησαν. Το μεσημέρι όμως της ίδιας μέρας, μίλησαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίου.

«Είναι πολύ ανθρώπινο να στενοχωρηθούμε αλλά είναι ένας διαγωνισμός. Κάποιοι περνάνε, κάποιοι αποχωρούν. Όλοι τα κατάφεραν πάνω στη σκηνή και αυτό είναι μία μοναδική εμπειρία και μόνο όσοι ανέβουν πάνω στη σκηνή θα μπορέσουν να τη ζήσουν. Οπότε αυτό είναι και το μεγαλύτερο πράγμα που αποκομίσαμε» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Έλμπους με την Χριστίνα Λαχανά να συμπληρώνει!

«Αισθανόμαστε ότι τίποτα δεν κάναμε λάθος. Αυτό που έγινε(σ.σ: ο αποκλεισμός τους) έχει να κάνει καθαρά με την ψηφοφορία. Αυτό δεν το προβλέπεις. Εμείς αυτό που θέλαμε από την αρχή ήταν να είμαστε αξιοπρεπείς πάνω στη σκηνή και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτό που κάναμε. Δεν νιώθουμε πως δεν νικήσαμε. Νικήσαμε ούτως ή άλλως».

«Ήμασταν αφιερωμένοι στο κομμάτι που αφορά την εμφάνιση μας πάνω στη σκηνή γιατί οι απαιτήσεις ήταν μεγάλες και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Τα υπόλοιπα δεν αφορούσαν εμάς αλλά ανθρώπους που μας πλαισίωναν και αυτοί κανόνιζαν το τι θα κάνουμε και σε ποια πλαίσια θα κινηθεί η ελληνική αποστολή», εξήγησε ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα