Οι ρέφερι των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα

Ενας γνωστός και δύο παντελώς άγνωστοι διαιτητές θα διευθύνουν τους επερχόμενους αγώνες των ελληνικών ομάδων στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Τόμπιας Στίλερ, 35χρονος δικηγόρος στο επάγγελμα, θα «σφυρίξει» στον εντός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστάνα. Ο Γερμανός ρέφερι δεν έχει διευθύνει ποτέ αναμέτρηση ελληνικής ομάδας στην Ευρώπη.

Αντίθετα, ο Αλόν Γεφέτ έχει «σφυρίξει» ουκ ολίγες φορές σε ματς εκπροσώπων της χώρας στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ/Γιουρόπα Λιγκ. Ο 44χρονος Ισραηλινός διαιτητής θα διευθύνει τον αγώνα Καραμπάγκ-ΠΑΟΚ, ενώ κατά το παρελθόν είχε συμμετοχή στις αναμετρήσεις Άρης-Ζίμπρου 2-1 (2003), Άρης-Ρόμα (2005), Μπάγερν-Άρης 6-0 (2007), ΑΕΚ-ΜΠΑΤΕ 2-2 (2009), Ατρόμητος-Νιούκαστλ 1-1 (2012), ΑΕΚ-Σεντ Ετιέν 0-1 (2016). Επιπλέον, πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, ο Γεφέτ είχε «σφυρίξει» στο ματς του «Δικεφάλου» με την Ντέμπρετσεν επί ουγγρικού εδάφους (0-0).

Τέλος, ο Ντάνιελ Στεφάνσκι ορίστηκε για να διευθύνει τον εκτός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την Σταντάρ Λιέγης. Ο 39χρονος ρέφερι κατάγεται από την Πολωνία και δεν έχει βρεθεί ποτέ στο δρόμο ελληνικής ομάδας σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα