Οι Ρωμαίοι πήραν έγκριση για το νέο… Κολοσσαίο!

Η Ρόμα μεγαλώνει και φροντίζει να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο στο μέλλον, με την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου, χωρητικότητας 52.500 θεατών, με προοπτική επέκτασης στις 60.000 θέσεις!

Οι Ρωμαίοι παρουσίασαν τη μακέτα του νέου γηπέδου τους, η ανέγερση του οποίου θα αλλάξει ολόκληρη την περιοχή, ανατρέποντας προς το καλύτερο, τη ζωή χιλιάδων Ιταλών που κατοικούν στην πρωτεύουσα. Το εγχείρημα γίνεται σε συνεργασία με την Πολιτεία, η οποία, όπως ενημέρωσε σχετικά, δαπάνησε ήδη το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να προσαρμόσει την περιοχή στην προσθήκη του εντυπωσιακού γηπέδου,

Κατασκευάστηκε σταθμός του Μετρό, κτίστηκαν γέφυρες, άλλαξαν δρόμοι και μετά από 2,5 χρόνια παρεμβάσεων, τα πάντα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν το νέο παλάτι της πόλης, στο οποίο είναι πολύ πιθανό να αγωνίζονται και οι τρεις Έλληνες ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της Ρόμα, Βασίλης Τοροσίδης, Κώστας Μανωλάς και Χοσέ Χολέμπας.

Το Συμβούλιο της πόλης ενέκρινε τα σχέδια της Ρόμα και πλέον άνοιξε ο δρόμος για την ανέγερση του σταδίου, γεγονός που ανακοίνωσε με ικανοποίηση και συγκίνηση ο πρόεδρος της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα