«Χτύπημα με χημικά στη Γερμανία ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές»

Για τρομοκρατικό χτύπημα με χημικά από τζιχαντιστές προειδοποιεί η Γερμανική Αστυνομία θέτοντας σε κατάσταση συναγερμού την χώρα. Και όλα αυτά λίγους μήνες μετά την αιματηρή επίθεση του Τυνήσιου, Ανίς Αμρί με τη νταλίκα του θανάτου στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στην “Εκκλησία της Μνήμης”.

Το δημοσίευμα της Bild τονίζει, επίσης, ότι οι Ισλαμιστές είναι πρόθυμοι αλλά και ικανοί να προμηθευτούν μεγάλες ποσότητες χημικών ουσιών, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο είναι στην διάθεση της εφημερίδας.

Ως πιθανές επιλογές για επίθεση με χημικά αναφέρονται οι παροχές πόσιμου νερού των πολυκατοικιών ή τρόφιμα. Επίσης, η εφημερίδα υπογραμμίζει ότι πιθανοί στόχοι είναι εγκαταστάσεις χημικής βιομηχανίας.

Όπως αναφέρει το έγγραφο, για αυτή την επίθεση οι Τζιχαντιστές θα χρησιμοποιήσουν άτομα ”αποφασισμένα και έμπειρα σε χημικά χτυπήματα”.

Και όλα αυτά κίγους μήνες μετά την αιματηρή επίθεση του Τυνήσιου, Ανίς Αμρί με τη νταλίκα του θανάτου στην χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου στην “Εκκλησία της Μνήμης”, οι αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα