Οι 15 50 στην κοπή της πίτας της Harley Davidson Club Hellas (εικόνες)

Οι 15 50 ήταν η επίσημη μπάντα στην κοπή της πίτας της Harley Davidson Club Hellas.Η ελληνική λέσχη φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson έκοψε την πίτα στον κεντρικό της χώρο (clubhouse) στο Περιστέρι όπου μέλη αλλά και πολλοί φίλοι της λέσχης παρευρέθηκαν. Σε ένα εορταστικό κλίμα με ποτά, φαγητό, δώρα κόπηκαν οι εντυπωσιακές πίτες κι ανταλλάχτηκαν ευχές. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Δήμαρχος του Δήμου Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Οι 15 50, που διακρίνονται για την μεταδοτική τους ενέργεια παρουσίασαν ένα πρόγραμμα όπως μόνο εκείνοι ξέρουν σε συνδυασμό με τις δικές τους επιτυχίες «τις νύχτες ντύνομαι παιδί», «πίστεψέ το»,

« Να καιγόμουνα», «Δύση», «Εγώ- κοίτα με πετάω»  καθώς και τις αγαπημένες διασκευές « σαν σταρ του σινεμά», «εγώ είμαι για σένα», «Αμερικάνο», «Θεός αν είναι» αλλά και διαχρονικά ελληνικά και ξένα τραγούδια με το δικό τους ύφος και στυλ διασκεδάζοντας τους παρευρισκομένους.

Η λέσχη φίλων Μοτοσικλέτας Harley Davidson είναι μια από τις παλαιότερες λέσχες στον ελληνικομοτοσικλετικό χώρο. Eίναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Λεσχών Harley Davidson. Σκοπός της λέσχης είναι γενικά η προώθηση της ομαδικότητας, του μοτοσικλετισμού, του τουρισμού και της εικόνας της χώρας μας στο εξωτερικό. Η λέσχη διοργανώνει ταξίδια, πάρτι, εκδηλώσεις, που απευθύνονται όχι μόνο στα μέλη και τους ιδιοκτήτες μοτοσικλετών Harley Davidson αλλά και στους φίλους και θαυμαστές τηςHarley. Το σωματείο έχει πλούσια φιλανθρωπική δραστηριότητα με τελευταία την οργάνωση μουσικής εκδήλωσης με τους 15 50 στο Ίδρυμα «Πόρτα Ανοικτή» για την υποστήριξη του αθλητικού συλλόγου «Δρομέας» της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Οι 15 50 για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της HarleyDavidson Club Hellas με τους παρευρισκόμενους να τους ζητούν να συνεχίσουν το πρόγραμμά τους.

Οι 15 50 αυτήν την Παρασκευή θα εμφανιστούν στο Bourbon στην Γλυφάδα. Οι 15 50 συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στο Bourbon στην Γλυφάδα κάθε δεύτερη Παρασκευή μέχρι τα τέλη Μαΐου. Την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου θα εμφανιστούν στον Σταυρό του Νότου με special quest τον Αντώνη Ντοκ.   

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα