Οι fake σελίδες στο FB και τα ερωτικά του θύματα: Διασυρμός Παντελίδη από κολλητό του

 

 

Η αποκάλυψη της ταυτότητας του προσώπου που εκμεταλλευόταν με τον χειρότερο τρόπο το παιδί τους μετά θάνατον ήταν κάτι που στεναχώρησε αφάνταστα την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Κι αυτό διότι ένας από τους καλύτερους φίλους του αδικοχαμένου τραγουδιστή αποκαλύφτηκε ότι ήταν ο δράστης και ο δημιουργός ψεύτικων σελίδων στο Facebook, που έφεραν το όνομα του Π. Παντελίδη, με στόχο να «τσιμπούν» τα θύματα για τις ερωτικές τους ορέξεις.

Ο φερόμενος ως ένοχος, που πιάστηκε στη δαγκάνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, εκμεταλλευόμενος τη λατρεία ορισμένων θαυμαστριών του τραγουδιστή, κατάφερνε να κλείνει ερωτικά ραντεβού, και δη με παντρεμένες γυναίκες που γνώριζε ότι θα έτρεμαν να σπάσουν τη σιωπή τους στον φόβο του σκανδάλου.

Μία από αυτές όμως που δέχτηκε ακραία σεξουαλική παρενόχληση, παρά το ότι ήταν παντρεμένη, «λύγισε» και έγινε η αιτία να γίνει γνωστή η απάτη που είχε στηθεί στο όνομα του Παντελίδη. Όπως ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, η κινητοποίηση της οικογένειας ήταν άμεση, αλλάζοντας απευθείας τους κωδικούς πρόσβασης στη σελίδα και σπεύδοντας στη Δίωξη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα