ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ φωτογραφήθηκε Έλληνας ηθοποιός (εικόνες)

Βγήκε από τα ρούχα του και πόζαρε όπως τον γέννησε η μάνα του, αφού έχει το κορμί να υποστηρίξει μία τέτοια φωτογράφιση. Ο Δημήτρης Βλάχος  αποκάλυψε στο κυπριακό Down Town όχι μόνο τα εξώ-ψυχά του αλλά και τα εσώψυχά του, αναφερόμενος στις γυναίκες, το σεξ, και όχι μόνο.

Η άσκηση σε έχει βοηθήσει στην αντοχή στο σεξ; Ο Sting είχε πει ότι έχει εντρυφήσει στο ταντρικό σεξ και μπορεί να κάνει έρωτα μέχρι και πέντε ώρες. 
Μα και το σεξ είναι σαν γυμναστική άλλωστε: όσο πιο καλή μηχανή έχεις, τόσο πιο αποδοτικός είσαι!

Είναι πιο εύκολο το σεξ, όταν έχεις τέτοιο κορμί;

Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες πέφτουν τόσο με το σώμα. Ναι, ξέρω πως θα μου πεις ότι ακούγεται τετριμμένο, αλλά αλήθεια, νομίζω πως θα «υποκύψουν» στην προσωπικότητα και στο χιούμορ. Μπορεί να είναι η πρώτη προσέγγιση, αλλά δεν νομίζω ότι θα παραμείνει κοντά σου. Φυσικά, για όσες θέλουν κοιλιακό, τότε κοιλιακό! Δεν είναι κακό!

Όταν είσαι σε σχέση, είσαι πιστός;
Θέλω να είμαι. Παλιότερα δεν ήμουν πολύ πιστός. Πλέον, δεν κάνω σχέση αν δεν είμαι πιστός. Κάνουμε σχέση όχι για να έχουμε νέα προβλήματα, αλλά για να ηρεμήσουμε. Αυτό λέω και στους φίλους μου: «αν είναι να τσακώνεστε συνέχεια, χωρίστε!».

Δηλαδή, δεν έχεις απατήσει ποτέ κοπέλα σου;
Έχει τύχει και το έμαθε. Είμαι πολύ καλός σε αυτό, στο ψέμα, στο να τα μπαλώνω, το ομολογώ (σκύβει το κεφάλι σαν να ντρέπεται). Τότε το μπάλωσα κάπως, αλλά  όταν χωρίσαμε της το παραδέχτηκα ότι την είχα κάνει τάρανδο. Ξέρω ότι δεν είναι πολύ ηθικό, αλλά θες η ηλικία, οι ορμές…

Αν μάθαινες ότι η σύντροφός σου σε έχει απατήσει, ποια θα ήταν η αντίδρασή σου;
Είμαι λίγο πουριτανός! Αν μάθω ότι έχει κάνει κάτι, νιώθω ότι δεν θα μπορώ να είμαστε μαζί. Καλύτερα να μην το μάθω. Μέχρι τώρα, δεν το έχω μάθει ποτέ! Είμαι χαλαρός στη σχέση μου, δεν θα κάτσω να δω κινητά, να κάνω έλεγχο, δεν είμαι παθολογικά ζηλιάρης. Γιατί, αν θέλει η άλλη να στο κάνει, θα το κάνει!

ttttttttttttttttttttttttt

ttttttttt

ttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα