Ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Αν. Μακεδονία ο Κ. Μητσοτάκης

Στη Δράμα ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης. Εκεί συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Χριστόδουλο Μαμσάκο, τον οποίο συνεχάρη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του.

«Θέλω να συγχαρώ το δήμο Δράμας για το έργο που έχει επιτελέσει και ειδικά για την ευαισθησία που έχει επιδείξει σε ζητήματα κοινωνικής συνοχής», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε ότι «δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δήμοι είναι το πρώτο και το τελευταίο αποκούμπι μιας κοινωνίας στην οποία δυστυχώς οι κοινωνικές ανισότητες εντείνονται. Οι κοινωνικές δομές και οι κοινωνικές δράσεις που αναπτύσσουν οι δήμοι είναι εξαιρετικά σημαντικές σε μια εποχή όπου το κεντρικό κράτος δείχνει στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής μεγάλες αδυναμίες».

Ακολούθησε σύσκεψη των τοπικών φορέων, όπου συζητήθηκαν όλα τα αναπτυξιακά προβλήματα και θέματα της ακριτικής Δράμας, και αμέσως ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι στη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στο θέμα της οδικής σύνδεσης της Δράμας με την Εγνατία Οδό, ενώ πρόσθεσε ότι η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Δράμας έχει κάθε λόγο να αισθάνεται παραμελημένη και ως προς το θέμα των δασικών οδικών υποδομών.

Νωρίτερα ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Ελευθερούπολη, έδρα του Δήμου Παγγαίου όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη, και καθ’ οδόν προς τη Δράμα επισκέφθηκε στον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων, ο οποίος το 2016 εντάχθηκε στον Κατάλογο Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα