ΟΜΑΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ: Για τα παιδιά, όλοι μία ομάδα

Η διαδραστική ηλεκτρονική εφαρμογή μέσω της οποίας ο κόσμος συμμετέχει και ο ΟΠΑΠ προσφέρει, ανακαινίζοντας τα παιδιατρικά νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά ενεργή.

Ο λόγος για το ανανεωμένο app «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», την οποία μπορούν όλοι να κατεβάσουν στο κινητό τους τηλέφωνο ή tablet, και να συμμετάσχουν σε 7 δοκιμασίες, που «ξεκλειδώνουν» σταδιακά μέχρι την ημέρα διεξαγωγής του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Όσο περισσότερο παίζει κανείς, τόσο ο ΟΠΑΠ αυξάνει το ποσό που θα προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων, το οποίο αποτελεί ένα μόνο μέρος της συνολικής επένδυσής του στο έργο.

O ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο του, προσκαλεί όλους να συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, μέσω της ανανεωμένης εφαρμογής «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ», και να συμβάλουν όπως προαναφέρθηκε στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Κάθε χρήστης παίζοντας συγκεντρώνει ένα εικονικό ποσό, το οποίο αυξάνεται απαντώντας σωστά στις ερωτήσεις του Quiz, βρίσκοντας τις διαφορές στο παιχνίδι Spot, ξεπερνώντας τα εμπόδια στο Jump, αποφεύγοντας εμπόδια και μαζεύοντας καρδιές στο FastRun, γυρίζοντας το Spinner στο ομώνυμο παιχνίδι, ανεβάζοντας φωτογραφίες στο Photo Challenge, τρέχοντας ή περπατώντας τις αποστάσεις που ζητούνται στο Run. Επιπλέον, εφέτος όλοι κερδίζουν Daily Bonus, απλώς ανοίγοντας καθημερινά την εφαρμογή. Καθένας μπορεί να συμμετέχει σε ομάδα ή να δημιουργήσει τη δική του, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την προσφορά του ΟΠΑΠ.

Πέρυσι από το σύνολο των δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.286.177 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση.

Ο ΟΠΑΠ και εφέτος προσκαλεί όλους  να αγκαλιάσουν την ενέργεια αυτή και να λάβουν μέρος στην «Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ» κατεβάζοντας την εφαρμογή, που είναι διαθέσιμη στο PlayStore και στο AppStore. Γιατί για τα παιδιά είμαστε όλοι μία ομάδα!

Δείτε πώς μπορείτε να παίξετε και να προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ:

https://www.youtube.com/watch?v=7SQImzrHDvc

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επισκέπτονται το www.opapcsr.gr.

 

 

 

#

 

Εταιρικό προφίλ

Ο Όμιλος ΟΠΑΠ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τη λειτουργία και τη διαχείριση αριθμολαχείων, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων στην Ελλάδα και κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο για την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στη δραστηριότητα του.

Ο ΟΠΑΠ ιδρύθηκε το 1958, διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής και η απόκτησή του το 2013 από τον Όμιλο EmmaDelta Hellenic Holdings έδωσε την απαραίτητη ώθηση για τη διασφάλιση της μελλοντικής ανάπτυξης και ανταγωνιστικότητας της εταιρείας σε διεθνές επίπεδο.

Το χαρτοφυλάκιο του ΟΠΑΠ με τα επιτυχημένα και δημοφιλή εμπορικά παιχνίδια: ΚΙΝΟ, ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟΤΟ, ΣΚΡΑΤΣ, ΠΡΟΠΟ, EXTRA 5, SUPER 3 συμβάλλει στην ανάπτυξη της εταιρείας και αποτελεί πηγή μιας συνεχώς διευρυνόμενης κοινωνικής συνεισφοράς. Αυτή μεταφράζεται ετησίως σε ουσιαστικά έργα παρέμβασης με απτά αποτελέσματα  για την κοινωνία, εξασφαλίζοντας στον ΟΠΑΠ μια ηγετική θέση μεταξύ των πρωταθλητών της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στην Ελλάδα.

 

Περισσότερες πληροφορίες στοwww.opap.gr

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα