Ονειρεύεται εξουσία η Ζωή: Θέλω να κυβερνήσω

Tην εξουσία ονειρεύεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου αφού όπως είπε η ίδια , σε συνέντευξη της στον ΣΚΑΙ, διεκδικεί την εξουσία. Παράλληλα η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας επιτέθηκε εκ νέου στον Αλέξη Τσίπρα, αναφερόμενη στο θέμα της τροπολογίας για τις offshore εταιρίες, λέγοντας πως “ο Τσίπρας “ξεπλένει” πολιτικούς φίλους του.

«Διεκδικούμε την διακυβέρνηση της χώρας. Όχι απλά να μπούμε στην βουλή. Η γενική μου θέση για τις δημοσκοπήσεις δεν αλλάζει. Δεν εκφράζεται εκεί η λαϊκή βούληση. Εντυπωσιάζομαι όμως από τον πανικό που έπιασε τη κυβέρνηση. Η κοινωνία έρχεται να ενσαρκώσει και όχι να ψηφίσει την Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε συνέντευξή της στην εκπομπή «42 λεπτά» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, στην οποία φιλοξενείται συχνά πυκνά.

«Η Πλεύση Ελευθερίας έρχεται για να πολλαπλασιάσει και όχι για να διαιρέσει. Θα συμπράξουμε και θα συμπλεύσουμε με όσες δυνάμεις αντιμάχονται την εξουσιομανία και τον καθεστωτισμό, όπως της σημερινής κυβέρνησης. Οι άνθρωποι της Λαϊκής Ενότητας στάθηκαν στα πόδια τους και πάντα θα τους τιμώ» ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

«Δεν μιλάω με κανέναν από αυτούς που έχουν παραμείνει σε αυτό το μόρφωμα που δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Το μόρφωμα αυτό δεν έχει κανένα άλλο εκλεγμένο όργανο μα βάση τις καταστατικές αρχές του. Όσοι ψήφισαν και υπέγραψαν μνημόνια πρέπει να λογοδοτήσουν στον λαό και την ιστορία και δεν βλέπω κανένα πεδίο συνεργασίας. Δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν από αυτούς. Δεν θα το κάνω ούτε για να ρίξω την κυβέρνηση. Στόχος είναι να ρίξουμε το καθεστώς των μνημονίων και όχι να νεκραναστήσουμε άλλους πολιτικούς» υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Διαφορετικές περιπτώσεις ο Σακελλαρίδης και η Κατριβάνου. Ο Γαβριήλ είναι ένας άνθρωπος που κανιβαλίστηκε από το σύστημα που στηρίζει ο κ. Τσίπρας. Ανεπιτυχώς η κ. Κατριβάνου προσπαθεί να περάσει προς τα έξω την εικόνα της αντιστεκόμενης».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα