Οπαδός έπεσε από την εξέδρα και τραυματίστηκε στο Απόλλων-Εθνικός

Επεισόδια, διακοπές και τραυματισμός από πτώση ενός φιλάθλου, σημάδεψαν την αναμέτρηση ΑπόλλωναΕθνικού (10-7). Η οποία έγινε -στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία πόλο των ανδρών- στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης.

Από την αρχή του αγώνα επικρατούσε ένταση. Κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου – πεντέμισι λεπτά πριν το φινάλε- έγινε σύρραξη εντός πισίνας και ένας οπαδός του Εθνικού έπεσε από την εξέδρα. Τραυματίστηκε στο κεφάλι και στα πλευρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Οι διαιτητές διέκοψαν την αναμέτρηση -όπως είχαν κάνει και λίγο πριν- υποχρεώνοντας τις ομάδες να μεταφέρουν τους πάγκους στην απέναντι πλευρά.

Στο φύλλο αγώνα, αναφέρεται: «Ένα λεπτό πριν από τη λήξη α’ οκταλέπτου δημιουργήθηκε ένταση από φιλάθλους Εθνικού. Χτύπαγαν το σκέπαστρο της ομάδα “Απόλλων”. Ο αγώνας διεκόπη για ένα λεπτό και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα συνεχίστηκε. Στο 5.30 πριν από τη λήξη της τέταρτης και τελευταίας περιόδου δημιουργήθηκε πάλι ένταση από φιλάθλους του Εθνικού, με αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να γλιστρήσει από τα κάγκελα και να πέσει μέσα στο κολυμβητήριο και να χτυπήσει στο κεφάλι και στα πλευρά. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του αγώνα και μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Ο αγώνας διεκόπη για πέντε λεπτά. Άλλαξαν θέση οι πάγκοι και πήγαν από την απέναντι πλευρά και ο αγώνας συνεχίστηκε. Στο 1.10 πριν από τη λήξη του αγώνα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Εθνικού Κουντουδιός για έντονη διαμαρτυρία, παρότι είχε παρατηρηθεί για τον ίδιο λόγο νωρίτερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα