Οριστικά χωρίς τον «Δήμιο του ΠΑΟΚ» στην Τούμπα

Χωρίς τον… δήμιο του ΠΑΟΚ, Μάρκους Μπεργκ, θα παραταχθεί, οριστικά, ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα, στην τελευταία αγωνιστική των play off, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα κρίνει την πρωτιά στο μίνι αυτό πρωτάθλημα, άρα και τη θέση που δίνει το «εισιτήριο» για τα προκριματικά του Champions League.

Η σουηδική Ομοσπονδία οριστικοποίησε την πρόσκληση του διεθνούς επιθετικού στην Εθνική Ομάδα από τις 30 Μαΐου, όπως έχει δικαίωμα να κάνει, προκειμένου να ενταχθεί από την αρχή στο πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του Euro 2016, που θα ξεκινήσει στις 12 Ιουνίου, στη Γαλλία.

Ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής Σουηδίας, Λάσε Ριχτ, μίλησε σε σουηδικά ΜΜΕ για το θέμα του Μπεργκ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε το δικαίωμα να απαιτήσουμε όλους τους παίκτες για την εθνική ομάδα από τη Δευτέρα 30 Μαΐου. Ο Παναθηναϊκός μας έστειλε επιστολή με την οποία αιτείται από την ομοσπονδία να κρατήσει τον Μάρκους Μπεργκ για δύο ημέρες ακόμα, εξαιτίας του αγώνα της Τρίτης 31 Μαΐου, ωστόσο απαντήσαμε αρνητικά.

Από τη στιγμή που ο χρόνος για τις εθνικές ομάδες και την προετοιμασία τους για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έχει μικρύνει, θέλουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε χωρίς έναν παίκτη του επιπέδου του Μπεργκ. Είναι κρίμα, αλλά δεν μπορούμε να το διαπραγματευτούμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα