Οριστική απαγόρευση μεταγραφών στην Μπαρτσελόνα!

Σοκ στη Βαρκελώνη! Το CAS απέρριψε την προσφυγή της Μπαρτσελόνα κατά της απόφασης της FIFA, γεγονός που συνεπάγεται ότι η ομάδα της Καταλονίας δεν θα μπορεί να κάνει μεταγραφές για όλο το 2015!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η FIFA τιμώρησε την Μπαρτσελόνα διότι, όπως υποστήριξε, παραβίασε τους κανόνες μεταγραφών ανήλικων αθλητών. Η τιμωρία ήταν ένας χρόνος αποκλεισμού από το μεταγραφικό παζάρι και θα ίσχυε από το καλοκαίρι του 2014. Η Μπαρτσελόνα, η οποία είχε κλείσει ήδη τη μεγάλη κίνηση του Λουίς Σουάρες από τη Λίβερπουλ, προσέφυγε στο CAS, προσβάλλοντας την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Στο διάστημα που προηγήθηκε, οι Καταλανοί εμφανίζονταν αισιόδοξοι και εν πολλοίς σίγουροι, ότι θα δικαιωθούν από την ειδική επιτροπή. Όπως φαίνεται, όμως, οι προσδοκίες τους διαψεύστηκαν. Οι πληροφορίες που διέρρευσαν, κάνουν λόγο για δικαίωση της FIFA, γεγονός που σημαίνει ότι η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί του δικαιώματος μεταγραφών για έναν χρόνο, ήτοι μέχρι το τέλος του 2015! Δηλαδή, θα επανέλθει στο μεταγραφικό παζάρι τον Ιανουάριο του 2016! Η απόφαση δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως, αλλά η διαρροή θεωρείται έγκυρη και έχει προκαλέσει ήδη «παγωμάρα» στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα