Οριστικό διαζύγιο με Άρνεσεν!

Ήρθε το καλοκαίρι στην Τούμπα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ πίστεψε πως θα βάλει την ομάδα σε ένα διαφορετικό αγωνιστικό πλαίσιο, πιο επαγγελματικό! Ότι τα λάθη του παρελθόντος δεν θα επαναληφθούν, πως πλέον οι επιλογές θα είναι αυτές που πρέπει και πως τα χρήματα του Ιβάν Σαββίδη θα πιάσουν τόπο. Φευ!

Ο Φρανκ Άρνεσεν δεν κατάφερε να χτίσει! Επέλεξε ποδοσφαιριστές που δεν μπόρεσαν να συνθέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να δέσουν με την ταλαντούχα νεολαία του ΠΑΟΚ και να κάνουν τον προσδοκώμενο πρωταθλητισμό. Οι επιλογές του συνοδεύτηκαν με αυτή του άπειρου Ιγκόρ Τούντορ και το σχέδιο πήγε άπατο. Τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ γλίτωσε το ευρωπαϊκό καλοκαιρινό κάζο και παραμένει εντός Κυπέλλου. Κάτι είναι κι αυτό.

Όλοι οι τραυματισμοί και κάποια θετικά αποτελέσματα, κρατούν τον Τούντορ στον πάγκο, κυρίως επειδή είναι ειλικρινής και στις κουβέντες του με τον Σαββίδη δεν κρύφτηκε ποτέ. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, κι ας λένε κάποιοι πως θα τον «φάει» το καλοκαίρι, έδειξε πως τουλάχιστον τον Κροάτη θα τον αφήσει να βγάλει τη χρονιά. Τον Φρανκ Άρνεσεν, όπως, τον έστειλε πίσω στη Δανία. Ο Σκανδιναβός συναντήθηκε με τον Λούμπος Μίχελ ο οποίος του ανακοίνωσε την απόλυση, διευθετήθηκαν τα θέματα της αποζημίωσης και πλέον ο ΠΑΟΚ θα πορευτεί μέχρι το καλοκαίρι χωρίς τεχνικό διευθυντή. Το μοντέλο διοίκησης του συλλόγου θα μελετηθεί εκ νέου το καλοκαίρι!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα