Ορφανός: “Πατριώτης με υψηλό ηθικό ο κ. Σαββίδης”

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιώργος Ορφανός, ο οποίος μίλησε για τους Ιβάν Σαββίδη και Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού μίλησε για το φλέγον θέμα της μετακίνησης οπαδών, λέγοντας: «Οι πράξεις των ανθρώπων στέλνουν τους ανθρώπους στη φυλακή. Όχι οι νόμοι και κανένα ιδιώνυμο. Η κοινωνία τότε ωφελήθηκε με αυτό το μέτρο μας γιατί περιορίστηκε η βία στο 30%.

Η ατιμωρησία είναι το χειρότερο. Πρέπει να υπάρχει κλιμάκωση των ποινών, ώστε ο δικαστής να μπορεί να επιβάλλει ανάλογη ποινή με το εκάστοτε αδίκημα.

Εκτιμώ ότι το 2007 είχαμε φτάσει σε ένα εξαιρετικό σημείο με το ιδιώνυμο. Πρέπει να δούμε τι θέλει να κάνει ο κύριος Βασιλειάδης.

Εγώ έχω σταθερή άποψη. Το γήπεδο είναι για όλους. Στόχος είναι πώς θα βρεθούν οι οπαδοί να δουν τον αγώνα. Είναι και ευθύνη των ομάδων. Στο εξωτερικό μόλις κάποιος κάνει ζημιά στην ομάδα, τον διώχνουν. Οι ομάδες δεν έχουν ανάγκη από τους 50, αλλά από τους πολλούς, τους χιλιάδες.

Τα μέτρα ασφαλείας δεν μπορώ να πω αν ήταν τα σωστά ή όχι. Αλλά η εικόνα ήταν απαράδεκτη. Εγώ είχα βάλει και τον εαυτό μου στη διάθεση του ποδοσφαίρου. Όταν κάτι θέλεις να το βελτιώσεις, πρέπει να είσαι εκεί. Από μακριά δεν γίνεται όμως”.

Όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Ιβάν Σαββίδη σχολίασε: “Ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Σαββίδης θα πετύχουν το στόχο τους. Ο Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός και ο Σαββίδης θα πάρει το πρωτάθλημα. Και φέτος θα μπορούσε να το πάρει. Βλέπετε ότι άρχισαν να τον φοβούνται τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να βρεθούν σε παράλληλη πορεία να συνεργαστούν. Είναι ικανός επιχειρηματίας ο Σαββίδης, κόσμος δουλεύει στις επιχειρήσεις του, η Ελλάδα έχει ανάγκη από επενδυτές. Ο δε Μητσοτάκης θα είναι ο επόμενος νικητής. Τώρα κάποιες αψιμαχίες, πάντα γίνονται. Όσο για τα καλά λόγια υπέρ του Τσίπρα από τον Σαββίδη, όλοι οι επιχειρηματίες συνεργάζονται με την εκάστοτε κυβέρνηση.

Δεν γνωρίζω τη δήλωση του κυρίου Οικονόμου για τον κύριο Σαββίδη. Τον κύριο Σαββίδη τον έχω χαρακτηρίσει πατριώτη με υψηλό ηθικό για το συμφέρον της χώρας, και ξέρετε ότι για να εκφράσω άποψη για τρίτον πρέπει να είμαι σίγουρος”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα