Οτοστόπ τρόμου και βίας, για νεαρό ζευγάρι στην Εθνική Οδό

Λίγο έλειψε να αποδειχθεί μοιραία η απόφαση ενός ζευγαριού από την Πολωνία να κάνει οτοστόπ στην Νέα Εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, καθώς οι δύο Έλληνες που επέβαιναν μέσα στο αυτοκίνητο τους ξυλοκόπησαν άγρια και τους λήστεψαν.

Το άτυχο ζευγάρι, ένας 24χρονος και μια 20χρονη κοπέλα, δεν μπορούσαν να φανταστούν την εξέλιξη όταν έκαναν οτοστόπ. Στο αυτοκίνητο επέβαινε ένας 22χρονος και ένας 55χρονος άνδρας, οι οποίοι φαίνεται ότι από την πρώτη στιγμή στο πρόσωπο των νεαρών τουριστών είδαν τα υποψήφια θύματά τους. Έτσι λοιπόν στο ύψος του Αιγίου ο 55χρονος οδηγός κατευθύνθηκε σε παράδρομο με πρόφαση τον ανεφοδιασμό καυσίμων.

Τότε ο ίδιος και ο 22χρονος συνεπιβάτης του χτύπησαν και άρπαξαν από τους Πολωνούς χρήματα και τα προσωπικά τους αντικείμενα. Στην συνέχεια τους εγκατέλειψαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της μικτής περιπολίας Αιγιαλείας, εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες. Σε βάρος σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα