Ουζουνίδης: «Πάντα πίστευα στο ταλέντο των παικτών»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την μέχρι σήμερα πορεία του Πανιωνίου μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον ίδιο έχει μείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο τεχνικός των Νεοσμυρνιωτών μίλησε στη «Real News» για τη μάχη της παραμονής, γιαο Κύπελλο αλλά και για τις αλλαγές που πραγματοποίησε με την έλευσή του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο έμπειρος προπονητής στη «Real News»

Για τις αλλαγές που έγιναν στον Πανιώνιο με την έλευσή του:

«Από τότε που ανέλαβα γνώριζα τις δυσκολίες, όμως παράλληλα πίστευα στο ταλέντο αυτών των ποδοσφαιριστών και στη δυναμική που μπορούν να αναπτύξουν. Δώσαμε και δίνουμε έμφαση στην ψυχολογία, αλλά και στην τακτική, με στόχο να επανέλθει μια ισορροπία στην ομάδα και ένα αγωνιστικό πνεύμα που δεν θα κάμπτεται εύκολα».

Για τη μάχη της παραμονής:

«Παίζουμε καλή μπάλα, όμως τίποτα δεν έχει κριθεί. Τα τρία επόμενα παιχνίδια με Βέροια, Καλλονή και Πλατανιά θα δείξουν πόσο κοντά είμαστε στον σκοπό μας. Με τη Βέροια ειδικά, η αναμέτρηση θα είναι πολύ δύσκολη, γιατί δεν είναι και τόσο απλό να κερδίζεις δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι».

Για την στήριξη του κόσμου:

«Η αλήθεια είναι πως δεν έρχονται πολλοί στο γήπεδο, όμως αυτοί που το κάνουν μας βοηθούν πολύ και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

Για το όριο της παραμονής:

«Πάντα πέφτεις έξω σ΄ αυτούς τους υπολογισμούς».

Για το Κύπελλο:

«Από τη στιγμή που είμαστε στη διοργάνωση, ασφαλώς και μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να ανατραπεί το σκορ του πρώτου αγώνα με τον Ηρακλή, όμως θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση. Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι θα παλεύουμε σε κάθε αναμέτρηση».

Για το πρωτάθλημα:

«Ο Παναθηναϊκός μετά και από τη νίκη στο ντέρμπι, έχει τις ικανότητες να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους. Πρέπει να τελειώσει όσο πιο σύντομα γίνεται η βία στα γήπεδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα