Ουζουνίδης: «Συγκεντρωμένοι με τον Ατρόμητο»

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο, μίλησε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή:
«Νομίζω ότι η παρουσία μας ήταν καλή. Είχα ευκαιρία να δω και δύο-τρία παιδιά μέσα από αυτόν τον αγώνα και δείξανε ότι έχουμε τη δυνατότητα να εξελιχθούνε, βοηθώντας τώρα την ομάδα, αλλά και στην πορεία. Μπορούνε να γίνουνε και καλύτεροι. Ήταν καλή η εικόνα μας. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά η εμφάνιση μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια.

Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι καθοριστικό. Είναι όμως ένα τοπικό ντέρμπι και το θέλουμε εμείς και ο κόσμος μας. Θα πρέπει να παρουσιαστούμε πάρα πολύ καλοί. Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα. Θεωρώ ότι αν έχουμε τη συγκέντρωση που είχαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και τη συνοχή στις γραμμές μας θα μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος βρίσκεται τα τελευταία χρόνια στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς μπορεί να έχουμε νεανική ομάδα, αλλά έχουμε ομάδα με ταλέντο και ενέργεια και αυτό το στοιχείο θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι αν τρέξουμε πολύ θα έχουμε πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα